Nieuwsfeed

Frustraties lopen hoog op bij De Bruyne: ‘KDB’ viert goal niet mee en gaat in discussie met Martínez en Alderweireld

Amper 15 baltoetsen in de eerste helft. De helft verkeerde passes. Zwaaiende armen. Frustraties richting bondscoach en Toby Alderweireld. De vlam op de armen van het Duivelsshirt voor De Bruyne stond symbool voor zijn ontvlambaarheid. Boze middenvelder. De 1-0 vierde hij niet mee. Hij stond bij Martinez om te overleggen om dringend zaken bij te sturen. Toen Alderweireld er ook bij kwam, ontstond er een discussie. Het vingertje van Alderweireld ging verwijtend omhoog. De Bruyne reageerde met een wegwerpgebaar. Hij wees dat de verdediger maar op zijn plaats moest gaan staan. Ook met Martínez ging het er pittig aan toe. De Bruyne vond vooral dat het systeem niet klopte.