Nieuwsfeed

Herverkiezingen in Berlijn gebeuren na problemen in 2021 onder toezicht van internationale waarnemers

De verkiezingen in Berlijn, een herverkiezing nadat verscheidene problemen in 2021 zorgden voor een valse verkiezingsuitslag, zullen door internationale waarnemers geobserveerd worden. De nieuwe stembusgang vindt plaats op 12 februari.

Krantenkoppen in België

Waterpeil verhoogd en het gaat nog regenen

Door de neerslag hoeveelheden die gisteren en afgelopen nacht zijn gevallen, zijn de peilen en afvoeren van de waterwegen verhoogd. Volgens Waterinfo viel de neerslag iets noordelijker dan aanvankelijk verwacht werd, waardoor de debieten in Vlaanderen lager zijn dan verwacht.

Lees meer »

FOTO. Bloemenkransen, selfies en… chocolade: Messi en andere PSG-sterren feestelijk ontvangen voor clash met Cristiano Ronaldo

De sterren van Paris Saint-Germain hebben voet aan land gezet in de Saoedische hoofdstad Riyadh, waar ze vanavond een oefenwedstrijd spelen tegen een combinatie-elftal van Al Hilal en Al-Nassr. Die laatste club is zoals geweten de nieuwe werkgever van Cristiano Ronaldo, waardoor er hier en daar zelfs gewag wordt gemaakt van ‘The Last Dance’ tussen de Portugees – die zijn

Lees meer »

Dit zijn de belangrijkste dartstoernooien in 2023

Is het WK darts nu de afsluiter van het jaar of juist de start van het nieuwe jaar? Hoe dan ook: Michael Smith was de eerste die met een fraaie trofee in handen stond in het jaar 2023. Bully Boy won de WK-finale van Michael van Gerwen, die op het volgende WK gebrand zal zijn om de Sid Waddell Trophy

Lees meer »