Nieuwsfeed

KIJK. Acteur Ben Affleck zingt een duet met partner Jennifer Lopez op kerstfeestje

Ze zijn er vrij vroeg bij maar Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50) hebben dit weekend al een kerstfeestje georganiseerd. Voor de gelegenheid trakteerde het kersverse bruidspaar hun gasten op een kleine show. Niet alleen zangeres Lopez waagde zich aan enkele kerstnummers, maar ook acteur Ben Affleck liet zijn zangstem horen. In bovenstaande video kan je horen hoe dat klinkt.

Krantenkoppen in België

Waarom je tegen een kankerpatiënt niet ‘blijven vechten, hé’ mag zeggen

Een kankerdiagnose is voor het gros van de mensen de start van een fysieke en mentale uitputtingslag. Maar uitzieken lijkt uit en patiënten die aan de slag blijven, zijn helden. Op deze Wereldkankerdag waarschuwen oncologe Christel Fontaine en psychologe Angelique Verzelen dat voorzichtigheid geboden is, óók na de behandeling. “Het eerste jaar voltijds werken lukt echt niet, forget it.”

Lees meer »

Brexit: Brussel en Londen vinden eerste akkoord(je) over Noord-Ierland

Het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie hebben een eerste akkoord bereikt over het statuut van Noord-Ierland in het kader van hun bilaterale relaties na de Brexit. Het akkoord gaat over de toegang van de EU tot de Britse IT-systemen, wat als een cruciale stap gezien wordt in de zoektocht naar een fundamentele oplossing voor de Brits-Europese problemen.

Lees meer »

Koude ijsplaten op Antarctica blijken kwetsbaarder dan gedacht

Sommige koude ijsplaten op Antarctica, waarvan onderzoekers aanvankelijk dachten dat ze de komende eeuwen stabiel zouden blijven, blijken toch kwetsbaar als de aarde verder opwarmt. Dat blijkt uit een studie onder leiding van de Universiteit Utrecht, waaraan onze landgenoot Stef Lhermitte (KU Leuven/TU Delft) meewerkte. Als ijsplaten afbreken, dragen zij zelf niet bij aan de stijging van de zeespiegel, omdat

Lees meer »

Opnieuw vuurwerkexplosie in Hoboken

In de Praaglaan in Hoboken is in de nacht van donderdag op vrijdag een vuurwerkbom ontploft. Dat bevestigt de Antwerpse politie. De exacte omstandigheden van het incident worden nog onderzocht, maar de deur van het getroffen pand is volledig vernield door de impact.

Lees meer »