Nieuwsfeed

OPROEP. Opvallend veel (jonge) kinderen ziek: moet u noodgedwongen kerst in het ziekenhuis vieren?

Bijna alle kinderen lijken te snotteren en te hoesten. Vaak gaat vanzelf over met een perdolan en wat liefdevolle aandacht van mama en papa. Toch liggen er op dit moment ongezien veel kinderen in het ziekenhuis en zelfs op intensieve zorgen. Moet u straks – noodgedwongen – kerst vieren in het ziekenhuis?

Krantenkoppen in België

Manuscriptendief die de literaire wereld terroriseerde, heeft bekentenissen afgelegd, maar wat is zijn motief?

Een Italiaanse man heeft in een rechtbank in New York bekend dat hij met gesofisticeerde phishing-technieken en identiteitsfraude ruim duizend manuscripten gestolen heeft. Onder de honderden slachtoffers zijn de Nederlandse schrijver Hanna Bervoets, bestsellerauteur Margaret Atwood en acteur/auteur Ethan Hawke. Ook Belgische auteurs nam hij in het vizier. Zo probeerde hij ‘De weddenschap’ van Saskia De Coster te stelen.

Lees meer »

Aanhangers van ex-president Bolsonaro bestormen parlementsgebouw in Brasilia

In de Braziliaanse hoofdstad Brasilia proberen duizenden aanhangers van ex-president Jair Bolsonaro het parlementsgebouw te bestormen. De politie gebruikt traangas om hen terug te dringen, maar lijkt daar voorlopig niet in te slagen. De bestorming vindt plaats twee jaar en twee dagen na de bestorming van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington door aanhangers van oud-president Donald Trump.

Lees meer »

Wagner-baas haalt opnieuw hard uit naar Moskou: “Veel mensen binnen het Kremlin hopen stiekem dat Rusland zo snel mogelijk verliest”

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin heeft opnieuw kritiek op het Kremlin. Hij hekelde vandaag dat Moskou nog altijd niet het online videoplatform YouTube – in zijn woorden: ‘de informatieplaag van onze tijd’ – heeft geblokkeerd. Daarnaast uitte hij het vermoeden dat veel mensen binnen het Kremlin “stiekem hopen dat de oorlog zo snel mogelijk voorbij is”.

Lees meer »

Hoe komt het dat je ooglid soms trilt? En kan dat kwaad?

Begint jouw ooglid soms ook uit het niets te trillen? Dan ben je er waarschijnlijk op dat moment door afgeleid, want je kan het vervelende gevoel moeilijk negeren. Hoe komt het dat ons ooglid plots van die rare bewegingen maakt? En moet je jezelf daar zorgen over maken? Oogarts Virginie Ninclaus van UZ Gent legt het uit.

Lees meer »

‘The Masked Singer’, ‘Boer zkt Vrouw’ en de comeback van Ruth Beeckmans: VTM legt de lat dit voorjaar erg hoog

“Een absoluut grand cru jaar”. Zo wordt aan de Medialaan in Vilvoorde het voorbije jaar van de VTM-familie omschreven. De VTM-zenders sloten 2022 af als meest succesvolle tv-jaar sinds 2001. e In 2023 willen ze verder surfen op dat succes met de klassieke cocktail van beproefde successen en nieuwe titels. Opvallend: na een lange afwezigheid zal Ruth Beeckmans weer te

Lees meer »

Euronext Brussel: remember the Titan

13:37 De Bel20 noteert met verlies nu de sterke klim van de voorbije weken op twijfels botst. In een vergeten hoek van de Brusselse beurs pakt Titan Cement uit met een winstverdubbeling, waarvan het de aand…

Lees meer »

Twee jaar na haar man, komt weduwe bingokoning om in zware brand: geluk van familie overschaduwd door dood, vervolging, afgunst en ruziënde zussen

Op 14 januari zou ze 82 jaar zijn geworden, maar Lisette De Ryck heeft de verwoestende brand in haar huis niet overleefd. Als weduwe van bingokoning Willy Michiels had ze een geweldig leven en was ze graag gezien in haar thuisgemeente Kerksken. Maar met al het geld van de wereld koop je geen geluk. “Willy en Lisette hebben lang geworsteld

Lees meer »

40 Vlamingen vertellen wat ze opwindend vinden als ze masturberen. “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar

Lees meer »