Nieuwsfeed

Football Talk. Ex-Club-coach Daum geeft update na kankerbehandeling: “Op weg naar herstel” – “Brazilië wil Mourinho als nieuwe bondscoach”

Christoph Daum put veel moed uit de steunbetuigingen die hij ontving nadat hij in oktober bekendmaakte een behandeling tegen longkanker te volgen. De 69-jarige Duitser laat weten dat hij onder meer chemotherapie kreeg, die aansloeg.

Krantenkoppen in België

“Europa moet meer jacht maken op drugsgeld van criminele organisaties”

In de strijd tegen drugscriminaliteit moet Europa meer jacht gaan maken op crimineel geld. Dat zegt Peter De Buysscher, directeur internationale samenwerking van de federale politie in "De ochtend" op Radio 1. "Criminele organisaties wereldwijd zijn het meest met drugstrafiek aan de slag, omdat dat het meest interessante verdienmodel is. Een meer uniforme Europese aanpak om de illegale vermogensvoordelen af

Lees meer »

Geen cafeïne, wel een energieboost: zijn deze drankjes de nieuwe koffie?

Koffie blijft altijd populair, maar toch kan je geen enkele koffiebar binnenwandelen zonder nieuwe trends tegen te komen. Van spicy ginger shots tot matchathee of chicorei: kunnen ze hetzelfde effect als koffie hebben zo vroeg in de ochtend? Waarom zou je 3,5 euro betalen voor 5 cl geconcentreerde gember in plaats van evenveel geld voor een cappuccino? Diëtist en voedingsexpert

Lees meer »

Victor Lammertijn blijft als enige Vlaming over in Nederlandse musicalwedstrijd om Danny in ‘Grease’ te spelen: “Ik geef alles wat ik heb”

Als enige Vlaamse kandidaat maakt Victor Lammertijn (22) uit Deinze nog kans om in de huid van Danny Zuko te kruipen. De Nederlandse zender NPO1 gaat in ‘Op zoek naar’ – jawel – op zoek naar een talent die de iconische rol op zich mag nemen in de nieuwste Nederlandse versie van de musical ‘Grease’. “Wanneer ik na een opname

Lees meer »

Lizzo trekt kleine bikini aan om zich te verzetten tegen bodyshamers: “Mijn lichaam is kunst”

Lizzo (34) heeft haar allerkleinste bikini aangetrokken voor het goede doel. Zo wil de zangeres een statement maken tegenover bodyshamers. Dat zijn mensen die het lichaam, het uiterlijk, de kleding of het gewicht van anderen bekritiseren. Lizzo staat erom bekend zich in te zetten voor lichaamspositiviteit en gebruikt regelmatig sociale media om haar boodschap te verspreiden. In bovenstaande video kan

Lees meer »

Nieuwe mokerslag voor Anderlecht, dat na defensief geknoei ook onderuit gaat tegen Zulte Waregem

Zulte Waregem duwt Anderlecht nog dieper in de miserie en klimt met een duurbevochten driepunter zelf weg van de voorlaatste plaats. Ondanks twee doelpunten binnen evenveel minuten van Benito Raman in het derde kwartier, leed het team van Brian Riemer een pijnlijke thuisnederlaag. Paars-wit houdt amper vijf punten voorsprong op Zulte Waregem en de eerste degradatieplaats. Hoeveel dieper kan de

Lees meer »

Zoute Grand Prix bouwt feestzaal in Knokke-Heist om tot exclusieve club “waar je alleen op uitnodiging binnen mag”

De Zoute Grand Prix is de nieuwe uitbater van de voormalige feestzaal Ter Mude: de organisatie achter de bekende rally gaat het complex ombouwen tot een luxueuze privéclub met plaats voor 400 mensen. Maar als gewone sterveling een feestje organiseren in het nieuwe clubhuis? Dat zal moeilijk worden. “Als pakweg Ferrari hier een nieuwe auto wil presenteren, kan dat”, aldus

Lees meer »