Nieuwsfeed

ZO VIEREN SPORTSTERREN KERST. Courtois en Mishel met matching outfits tussen de bergen – Mertens en Alderweireld stralen met gezin

Ook de (inter)nationale sportsterren vieren vanavond kerstavond. Ten huize Dries Mertens voor het eerst met drie, al verliep de fotoshoot voor de kerstboom niet zonder slag of stoot. Bij het gezin van Toby Alderweireld daarentegen geen wazige foto’s. Hieronder een overzicht van hoe onze Rode Duivels, maar ook andere sportvedetten, hun 24ste december doorbrengen.

Krantenkoppen in België

Jan Van Looveren en co. ontmaskeren malafide juweliers in ‘Factcheckers’: “Ze oefenen druk uit en bieden te laag”

Let op voor de schattingen van juweliers. Die waarschuwing geven Jan Van Looveren en co. vanavond in een geldspecial van ‘Factcheckers’. “Diegenen die even met je juwelen achter een hoekje verdwijnen, vertrouw je beter niet”, aldus Van Looveren die ook de ontslagronde op de VRT van dichtbij meemaakte. “Er hangt een soort zenuwachtigheid, je merkt dat iedereen zoekende is.“

Lees meer »

“Een mooi aperitief voor wat komt”: Simon Mignolet voor vierde keer op rij verkozen tot ‘Doelman van het Jaar’. Volgt vanavond ook de oppergaai?

Daar bestond weinig twijfel over. Simon Mignolet (34) is verkozen tot ‘Doelman van het Jaar’. Voor de vierde opeenvolgende keer krijgt de goalie die trofee. Het nummer twee Anthony Moris en nummer drie Jean Butez staan niet eens op de finishfoto. Al op de gouden loper van het Gala van de Gouden Schoen kreeg de keeper van Club Brugge de

Lees meer »

Amerika betoogt na fatale arrestatie van zwarte man

In meerdere Amerikaanse steden is geprotesteerd naar aanleiding de dood van een 29-jarige man. Hij overleed nadat politiemannen die hem tegenhielden excessief geweld gebruikten. De vijf, ook allen zwart, worden aangeklaagd voor doodslag en zware mishandeling. Ook president Biden heeft al gereageerd.

Lees meer »

Met een vermogen van 40 miljard de rijkste Italiaan ter wereld, toch woont ‘Nutella’-man Giovanni Ferrero in België: “Immer discreet en praktisch nooit te spotten in het straatbeeld”

En of Giovanni Ferrero een mooie surprise in zijn Kinderei vond. Met een zichzelf toegekend dividend van 765 miljoen euro – ondanks de salmonellabesmetting vorig jaar in de Ferrero-fabriek van Aarlen – is de resterende telg van het befaamde chocoladegeslacht alleen nog maar rijker geworden. Wat weinigen weten is dat de rijkste Italiaan ter wereld al van kinds af… in

Lees meer »

Robert Pattinson openhartig over onrealistische schoonheidsidealen: “Ik deed ooit een detox waarbij ik enkel aardappelen at”

Een six-pack, brede schouders en afgetraind lichaam. Dat is het ideaalbeeld in Hollywood. Acteurs kampen dagelijks met een grote druk om er op een bepaalde manier uit te zien op het scherm. En daar kan Robert Pattinson (36) van meespreken. In een interview met ‘ES Magazine’ praat hij openhartig over de onrealistische schoonheidsidealen in de industrie en welke valkuilen daarmee

Lees meer »

Amerikaanse minister Blinken in Israël te midden van opgelopen spanningen met Palestijnen: wat mogen we verwachten van dit bezoek?

De Amerikaanse minister van Buitenlandse zaken Anthony Blinken is vandaag en morgen in Israël om te spreken met de Israëlische premier Netanyahu en de Palestijnse president Abbas. De reis van Blinken was al eerder gepland, maar komt er net tijdens een opstoot van geweld tussen Israëli’s en Palestijnen. "De Amerikanen zullen vooral een poging doen tot crisismanagement, maar we moeten

Lees meer »

Twee weken geleden nog vrijgesproken, maar nu heeft hij minder geluk: drugsbaas ‘Patje Haemers’, verblijvend in Dubai, veroordeeld tot 13 jaar cel

Drugsbaas Omar Govers, bijgenaamd Patje Haemers, uit Merksem is veroordeeld tot 13 jaar celstraf, een boete van 200.000 euro en verbeurdverklaring van zijn criminele winsten ten bedrage van 5,5 miljoen euro. De rechtbank beveelt ook zijn onmiddellijke aanhouding, alsof dat veel indruk zal maken op de autoriteiten in Dubai, waar Omar Govers al enkele jaren resideert. Zijn handlagers, de broers

Lees meer »

WEERBERICHT. Kletsnatte regendag met rukwinden

Geen weer om een hond door te jagen zaterdag, want we krijgen een kletsnatte regendag. Het KMI verwacht op de meeste plaatsen neerslag tussen 10 en 15 l/m². In het zuiden van het land kan de totale neerslaghoeveelheid zelfs oplopen tot rond 20 l/m².

Lees meer »