Nieuwsfeed

Alberto Contador gaat naar de dokter om “enkele” vetbolletjes te laten verwijderen, maar komt als ‘een mummie’ naar buiten

Opvallend beeld van Alberto Contador (40) op Instagram. De Spaanse ex-renner ziet er momenteel zowat uit als een mummie. De reden? “Enkele” lipomen – ofwel vetbolletjes.

Krantenkoppen in België

Grapjas Nainggolan biedt zichzelf aan om jonge Antwerp-spelertjes met de auto naar training te brengen

Radja Nainggolan (34) zag deze week zijn avontuur bij Antwerp vroeger dan verwacht ten einde komen, maar de middenvelder heeft toch nog z’n diensten aangeboden bij de Great Old. Antwerp lanceerde op Instagram een zoektocht naar “sympathiserende chauffeurs” om de jonge spelertjes naar trainingen en terug naar huis te vervoeren. En wie voelde zich geroepen? Jawel, Radja Nainggolan. Een vette

Lees meer »

Kroonprinses Elisabeth gaat met álle aandacht lopen: wie zijn de ‘onbekende’ kinderen van Filip en Mathilde?

Terwijl koning Filip (62) en koningin Mathilde (49) hun oudste dochter Elisabeth (21) steeds duidelijker naar voren schuiven, doen ze hard hun best om Gabriël (19), Emmanuel (17) en Eléonore (14) búiten de schijnwerpers te houden. Maar wie zijn de kinderen écht? Royaltywatchers Wim Dehandschutter en Thierry Debels lichten in ‘Dag Allemaal’ een tipje van de sluier. “Eléonore maakt soms

Lees meer »

‘Wieltjeszuiger’ hangt drie minuten in wiel van Evenepoel, tot die vraagt om te stoppen: “Niet alle renners vinden dat even leuk”

Remco Evenepoel werd tijdens zijn winterstage in Calpe gevolgd door een wielertoerist. Het gaat om de Oekraïner Artem Shcherbyna die zichzelf ‘professioneel wieltjeszuiger’ noemt. Hij kan onze Belgische wereldkampioen drie minuten volgen, maar dan heeft Evenepoel het gehad. Hij maant Shcherbyna aan om te stoppen, wat hij ook doet. “De meesten maken er geen probleem van, maar sommige renners zoals

Lees meer »

Bekende Amerikaanse stuntman Robbie Knievel overleden

De bekende Amerikaanse stuntman Robbie Knievel is vrijdag op 60-jarige leeftijd overleden. Amerikaanse media melden dat hij aan alvleesklierkanker leed. Kaptain Robbie Knievel, zoals hij zichzelf noemde, was de zoon van stuntlegende Evel Knievel. Net als zijn vader vergaarde hij roem door met zijn motorfiets over allerlei obstakels te springen.

Lees meer »

Rusland niet welkom op herdenking bevrijding Auschwitz hoewel Sovjet-leger in 1945 het concentratiekamp bevrijdde: hoe zat dat weer?

Rusland is dit jaar niet welkom op de herdenking van de bevrijding van het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz. Dat heeft alles te maken met de oorlog in Oekraïne en was in dat opzicht "wel te verwachten", zegt historicus Christophe Busch. Toch is het opvallend want het is net het Sovjet-leger dat Auschwitz in 1945 kon bevrijden. Hoe zat dat ook

Lees meer »

Sociaaldemocraten willen dat Europarlementslid Marc Tarabella uit fractie stapt wegens rol in corruptieschandaal

De sociaaldemocraten in het Europees Parlement eisen dat de Belg Marc Tarabella en de Italiaan Andrea Cozzolino, twee parlementsleden die in opspraak zijn gekomen door de ‘Qatargate’, de fractie verlaten. Dat heeft voorzitter Iratxe Garcia Perez gezegd in Straatsburg. Tarabella weigert daarop in te gaan, maar als hij en Cozzolino niet vrijwillig opstappen zal de fractie interne procedures opstarten om

Lees meer »