Nieuwsfeed

Binnenkijken bij ‘christmaholic’ Annemarie (51): “Ik ben dol op hoe de Amerikanen kerst vieren: over the top, maar wel chic”

Al bijna drie maanden baadt het huis van Annemarie in het West-Vlaamse Egem in kerstsfeer. Ze beperkt zicht niet tot het optuigen van een boom, maar gooit alle remmen los. “Ik krijg op dit moment een zware kankerbehandeling, maar zodra het wat beter gaat, trek ik me op aan mijn passie voor kerst. Zoals iemand spaart voor een nieuwe wagen of racefiets, doe ik dat om elk jaar een nieuw pronkstuk te kunnen kopen.”

Krantenkoppen in België

Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary voor het eerst terug op VTM: “Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren”

Ruth Beeckmans (40) heeft gisteravond haar comeback gemaakt na enkele zware maanden privé. Eind april overleed haar partner Gary, totaal onverwacht. Dat ze nu het nieuwe programma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ in goede banen leidt, is alles behalve evident. “Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren”, vertelt ze aan Senne in een nieuwe

Lees meer »