Nieuwsfeed

Neergeschoten man uit auto gegooid vlak bij Antwerpse Grote Markt, slachtoffer in levensgevaar

Op de Melkmarkt, vlak bij de Grote Markt in Antwerpen, is zondagochtend een Nederlander uit een wagen gegooid. Het slachtoffer, een man, was neergeschoten en is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een perimeter ingesteld en onderzoekt de omstandigheden.

Krantenkoppen in België

“Aangekomen na een reis van 35 uur”: waarom Evenepoel en co voor lange, slopende trip naar Argentijnse hitte kiezen

De Soudal Quick-Step-selectie voor de Ronde van San Juan is na “een reis van 35 uur” neergestreken in Argentinië. Naast Pieter Serry, Yves Lampaert, Fabio Jakobsen, Jan Hirt en Michael Morkov uiteraard ook kopman Remco Evenepoel. Vrouwlief Oumi Rayane nam dinsdag al afscheid van haar man op Instagram. “Seizoen 2023 is gestart. De eerste keer dat we vaarwel zeggen voor

Lees meer »

Sihame El Kaouakibi wil werk als Vlaams Parlementslid stapsgewijs hervatten, “maar na deze legislatuur stap ik uit de politiek en begin ik opnieuw”

Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi heeft via een bericht op Instagram laten weten dat ze na deze legislatuur zal stoppen als politica. El Kaouakibi zit al meer dan anderhalf jaar thuis op ziekteverlof. Nu zou het opnieuw beter gaan met de politica en wil ze terug beginnen werken. "Ik kreeg van mijn dokter een positief advies om voorzichtig en stapsgewijs

Lees meer »

VN ontdekt 49 doden in massagraven in Congo

In het noordoosten van Congo hebben blauwhelmen massagraven ontdekt met daarin de lichamen van bijna vijftig burgers, onder wie vrouwen en kinderen. Dat heeft een woordvoerder van de Verenigde Naties gemeld. De graven werden aangetroffen in de provincie Ituri, een gebied waar vaker aanvallen door gewapende groeperingen plaatsvinden.

Lees meer »