Nieuwsfeed

Belfius onderzoekt mogelijk datalek van klantengegevens

15:13 Na een artikel van DataNews over een mogelijk lek van gegevens van Belfius-klanten onderzoekt de bank wat mogelijk gebeurd is. Er zijn voorlopig geen indicaties van veiligheidsproblemen of een datalek…

Krantenkoppen in België

Oproep om nachtelijke toeteracties in Gent te stoppen

Overheden en vakfederaties doen een oproep om te stoppen met de nachtelijke toeteracties op het viaduct van Gentbrugge. Sinds 20 december is de snelheid voor vrachtwagens daar begrensd tot 70 kilometer per uur. Ontevreden truckchauffeurs claxonneren daartegen, tot grote ergernis van omwonenden.

Lees meer »

Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: “Ik maak me zorgen om mijn roepende en huilende buurvrouw. Hoe kan ik haar helpen?”

Wat als je thuis niet langer tot rust kan komen door het gehuil en geroep van je nieuwe buurvrouw? Kan je helpen zonder zelf een verpletterende verantwoordelijkheid op te nemen? Relatietherapeute Rika Ponnet geeft wekelijks advies in "Nieuwe feiten" (Radio 1), en ook op VRT NWS: “Je buur de hand reiken betekent niet dat die ook elke avond aan je

Lees meer »

Dodentol na explosie in Pakistaanse moskee stijgt naar 89

Het dodental na de zelfmoordaanslag in een moskee in het noordwesten van Pakistan is gestegen tot zeker 89. In de nacht van maandag op dinsdag werden van onder het puin van het ingestorte gebouw nog minstens tien lichamen geborgen. Dat heeft een woordvoerder van de lokale politie gezegd. Meer dan 220 mensen raakten gewond.

Lees meer »

Outsider Nicky Evrard en vriendin en ploegmaat Shari Van Belle over de Gouden Schoen en hun relatie: “Sommige meisjes hadden pas na 2 maanden door dat we een koppel waren”

Flame of the Game, dat was ze op het EK van 2022 meer dan eens. Maar een Gouden Schoen, dat ontbreekt nog op het cv van nationale keepster Nicky Evrard. Voorlopig toch, want mogelijk mag ze die woensdagavond samen met haar vriendin en teamgenoot bij OHL Shari Van Belle in Antwerpen ophalen. Misschien wordt het wel de avond van de

Lees meer »