Nieuwsfeed

BV 24/7. Gezinsfoto’s, matching outfits én een kat die niet graag poseert: zo viert bekend Vlaanderen kerst

The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Krantenkoppen in België

Qatargate: Europees Parlement heft parlementaire onschendbaarheid van Belg Marc Tarabella op, corruptievervolging nu mogelijk

Het Europees Parlement heeft donderdag de parlementaire onschendbaarheid van de Belg Marc Tarabella en de Italiaan Andrea Cozzolino opgeheven. Dat is gebeurd op vraag van het Belgische gerecht, dat de rol van de twee parlementsleden in Qatargate verder wil onderzoeken. Door de zet van het Europees parlement is corruptievervolging van de Belg en Italiaan nu mogelijk. Zelf maakten de twee

Lees meer »

“Het jojo-effect hoort niét standaard bij vermageren”: voedingsdeskundige beantwoordt de 10 meest gestelde lezersvragen over gezond eten

Neem je jezelf ieder jaar opnieuw voor om gezonder door het leven te gaan om die goede voornemens binnen de maand alweer op te bergen? In de ‘Start Gezond’-challenge verzamelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari 14 tips om het deze keer anders aan te pakken. Als afsluiter geeft ze antwoord op 10 lezersvragen die tijdens de challenge haar richting uitkwamen. Van metabolisme

Lees meer »

Russische soldaten smeken om hulp in overstroomde en bevroren loopgraven: “Onze eenheid zal hier sterven nog voor ze de vijand heeft ontmoet”

Voor sommige eenheden aan het Oekraïense front is de situatie tijdens de winterse omstandigheden ronduit problematisch. Russische soldaten klagen in een video over bevroren loopgraven, gebrekkige bevoorrading en chantage van hun bevelhebbers. “Het is min 20 graden, onze mannen zullen simpelweg bevriezen en ziek worden – wie gaat er dan nog vechten?”

Lees meer »

Franse bondsvoorzitter die Zidane openlijk beschimpte, moet vertrekken

Noël Le Graët (81) is niet langer voorzitter van de Franse Voetbalfederatie FFF en wordt tijdelijk opgevolgd door Philippe Diallo. Het ontslag is een gevolg van een uithaal van Le Graët aan het adres van Zinédine Zidane, die even genoemd werd als opvolger van bondscoach Didier Deschamps die uiteindelijk toch bleef. “Ik zou zelfs m’n telefoon voor Zidane niet opnemen”,

Lees meer »