Nieuwsfeed

Dit is de top 5 van Vlaamse plastische chirurgen met wereldfaam: “Ik streef niet naar de grootste borsten, wel naar de mooiste”

Het Britse naaktmodel Katie Price (44) liet onlangs voor de zestiende (16!) keer aan haar borsten sleutelen en trok daarvoor naar de privékliniek van Frank Plovier in Overijse. Kenners weten al langer dat de Belgische plastische chirurgie wereldniveau haalt. Wie zijn de Vlaamse topdokters op wereldniveau? En hoeveel betaal je er voor een facelift of een borstreconstructie? Na een uitgebreide belronde en uitvoerige research kwamen we tot deze (subjectieve) top 5.

Krantenkoppen in België

Voorzitter van Europees Parlement onder vuur na bezoek aan luxehotel

De voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola ligt onder vuur nadat ze met haar man in een Frans luxehotel verbleef als cadeau. Ze had dat geschenk niet aangegeven. De kosten voor het verblijf afgelopen oktober in de regio Bourgondië werden betaald door een Frans wijnbroederschap, schrijft Politico. Een woordvoerder van Metsola heeft die informatie bevestigd aan persagentschap dpa.

Lees meer »

Nederlandse koning ontsnapt verder aan betalen van belastingen

De Nederlandse koning ontsnapt aan het betalen van belastingen wegens onvoldoende draagvlak. Dat meldt de Nederlandse minister-president Mark Rutte. Eerder kwam er vanuit de Tweede Kamer een oproep om de belastingvrijstelling voor sommige leden van het koningshuis te schrappen. Maar het voorstel vergt een grondwetswijziging en daarvoor ontbreekt de vereiste tweederdemeerderheid, laat Rutte in een brief weten.

Lees meer »

“Ik was op slag verliefd op de glas-in-loodramen ontworpen door de nonnetjes”: schilder-decorateur Ronny Wuyts (40) woont in een voormalige kapel

In Oud-Turnhout herrees een leegstaand klooster als woonproject. Ook de kapel waar de nonnetjes vroeger gingen bidden, kreeg een nieuw leven als loft. De unieke decoratie- en pleistertechnieken die bewoner en schilder-decorateur Ronny Wuyts (40) er toepaste, leverden een interieur met een hemels kantje op. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt mocht er een kijkje nemen.

Lees meer »

Expert Valerie Trouet gaat Belgisch Klimaatcentrum leiden: “In transport kan er nog veel veranderen: meer laadpalen, beter openbaar vervoer en minder salariswagens”

Klimaatexpert Valerie Trouet (48) wordt de nieuwe wetenschappelijk directeur van het zopas opgerichte Belgisch Klimaatcentrum in Ukkel. Ze komt volgende week terug uit Arizona, waar ze als professor de klimaatverandering onderzoekt. “Ik ben wetenschapper, geen activist. En ik zou mezelf eerder aan een Shell-boordplatform vastkleven dan aan een kunstwerk.”

Lees meer »

“Het jojo-effect hoort niét standaard bij vermageren”: voedingsdeskundige beantwoordt de 10 meest gestelde lezersvragen over gezond eten

Neem je jezelf ieder jaar opnieuw voor om gezonder door het leven te gaan om die goede voornemens binnen de maand alweer op te bergen? In de ‘Start Gezond’-challenge verzamelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari 14 tips om het deze keer anders aan te pakken. Als afsluiter geeft ze antwoord op 10 lezersvragen die tijdens de challenge haar richting uitkwamen. Van metabolisme

Lees meer »

Drie gevangenen ontsnapt uit Belgische gevangenissen in 2022

In 2022 zijn in ons land drie gedetineerden ontsnapt. Dat meldt Valérie Callebaut, woordvoerder van het directoraat-generaal Penitentiaire Inrichtingen. Het ging om een ontsnapping uit een gesloten inrichting van de gevangenis van Nijvel, een ontsnapping uit de gevangenis van Merksplas en een ontsnapping uit het detentiehuis van Kortrijk.

Lees meer »

Schadevergoeding voor laattijdige energiefacturatie? Leveranciers en netbeheerder wijzen naar elkaar

Veel consumenten wachten al enkele maanden op hun voorschotfactuur of afrekening voor energie. Ze tasten dus in het duister over de te betalen bedragen en kunnen geen switch maken naar een andere leverancier. De Vlaamse Ombudsman pleitte daarom voor een compensatiemaatregel voor deze gedupeerden. Al lijken de betrokken partijen de hete aardappel naar elkaar door te schuiven, zo stelt Mijnenergie.be

Lees meer »