Nieuwsfeed

LIVE. Oostende herstelt het evenwicht na enthousiast begin Union

• 18de speeldag • Aftrap: 16u • Stade Joseph Marien • Union staat tweede in de stand, Oostende vijftiende

Krantenkoppen in België

Staking legt Britse hulpdiensten lam

Een nationale staking legt de hulpdiensten woensdag lam in grote delen van Groot-Brittannië. Zowat 25.000 spoedartsen, ambulanciers en medewerkers van noodcentrales hebben in Engeland en Wales het werk neergelegd. Huisartsen en apothekers zijn woensdag wel aan de slag.

Lees meer »

Hoeveel verdienen Vlamingen op OnlyFans? “Als je 20.000 euro per maand wil cashen, moet je écht hard werken”

Scheppen Vlamingen op OnlyFans poen met hun pikante foto’s en aangebrande video’s? Voor de meesten is OnlyFans een bijverdienste, maar wij spraken met enkele gebruikers voor wie het wel hun hoofdberoep is. Niet dat ze evenveel verdienen als Kevin De Bruyne, maar hun bezigheid tikt toch aardig aan. “OnlyFans aanmaken ‘omdat je even iets wil bijverdienen’? Sorry, zo is het

Lees meer »

De Croo: “Logisch dat we steunmaatregelen voor energie gaan afbouwen”

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft in VTM Nieuws gezegd dat de steunmaatregelen voor energie zoals het sociaal tarief in de komende weken afgebouwd zullen worden. “Door de genomen steunmaatregelen gaan we de komende weken zien dat de voorschotfacturen naar beneden zullen gaan. En als we zien dat de crisis aan het minderen is, dan is het ook logisch

Lees meer »

“Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden

Lees meer »

Vele tientallen gewonden bij klimaatbetoging rond Lützerath, één persoon in levensgevaar

Bij confrontaties zaterdag met de Duitse politie bij ‘bruinkooldorp’ Lützerath  zijn vele tientallen, mogelijk zelfs meer dan honderd actievoerders gewond geraakt. Veel van hen hadden botbreuken in armen en benen, en zware hoofdwonden, zei een ziekenverzorgster zondag tijdens een persconferentie in een actiekamp van klimaatactivisten in Keyenberg, vlakbij Lützerath. Een van de gewonden zou in levensgevaar verkeren.

Lees meer »

Nabestaanden verongelukte motorrijder (25) dagen fietser waarvoor hij moest uitwijken voor rechtbank: “Jamy had voorrang”

Het ongeval waarbij motorrijder Jamy Destickere (25) uit Oostkerke (Damme) om het leven kwam, eindigt dan toch voor de politierechtbank. Als het van het parket van Brugge afhing, zou dat echter nooit gebeurd zijn. Maar de ouders, broer en zus van de verongelukte jongeman daagden de fietser – voor wie hij moest uitwijken – rechtstreeks voor de rechtbank. “Dat de

Lees meer »

Na ‘Factcheckers’: hoe krijg je een eerlijke prijs voor je oude juwelen? “Met elke gram te weinig gewogen loop je 38 euro mis”

“Dat bij het wegen van juwelen soms een lager gewicht wordt gegeven, daar ben ik van geschrokken: dat is gewoon bedrog”. Jelle Oostvogels van juweliersfederatie Ars Nobilis reageert scherp op de malafide praktijken bij sommige juweliers die ‘Factcheckers’ (VRT) woensdagavond aan het licht bracht. Met zijn tips en die van diamantair Rob van Beurden sta je steviger in je schoenen

Lees meer »