Nieuwsfeed

“Ze doen echt álles voor de show”: nieuwe talkshow Jan Jaap Van der Wal start op zondag 15 januari

Hij kondigde al aan dat hij na ‘De Ideale Wereld’ een nieuwe actuashow zou gaan maken, nu weten we ook wanneer ‘Jan Jaap op Zondag’ – gepresenteerd door Jan Jaap Van der Wal – van start gaat. Het wekelijkse programma is vanaf zondag 15 januari te zien op Play 4. De Nederlander krijgt trouwens de hulp van z’n nieuwsteam: Pedro Elias, Flip Kowlier, Eva Kamanda en Dena Vahdani, zoals je in de trailer hierboven kunt zien.

Krantenkoppen in België

Fans van Atlético hangen pop van Vinicius onder brug te bengelen, maar Brazilianen van Real nemen op geweldige wijze wraak in stadsderby

Zoet is de smaak van revanche in zeker het Braziliaanse kamp van Real. Met een opblaasbare pop met het shirt van Vinicius Jr, vastgebonden vanop een brug in Madrid, choqueerden de fans van Atlético eens te meer richting de Braziliaanse aanvaller. Ook het bijhorende spandoek liet weinig aan de verbeelding over: ‘Madrid haat Real’. Samen met zijn Braziliaanse landgenoot Rodrygo

Lees meer »

Ziekenfondsen verhogen ledenbijdrage in 2023

De ziekenfondsen in Vlaanderen verhogen in 2023 de maandelijks ledenbijdrage, zo blijkt uit een rondvraag. Zo vraagt de Christelijke Mutualiteit (CM) dit jaar 1,10 euro extra per maand, het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds (VNZ) verhoogt het lidgeld dan weer met 0,08 euro.

Lees meer »

Russische staatstelevisie spot met Amerikaanse Abrams-tanks die “helemaal geen verschil kunnen maken op slagveld”

De beslissing van Washington om 31 zware Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, is bij Moskou in het verkeerde keelgat geschoten. De Russische staatstelevisie doet er nog een schepje bovenop door een video met gemonteerde beelden te laten zien waarin de Amerikaanse tanks schijnbaar niets waard lijken te zijn in conflictgebieden. Uit alles moet blijken dat de Russische tanks veel beter

Lees meer »

Aardbeving schrikt zuiden van Filipijnen op

Een aardbeving met een magnitude van 6 heeft woensdag het zuiden van de Filipijnen opgeschrikt, meldt het Amerikaanse seismologisch instituut USGS. De plaatselijke autoriteiten waarschuwen voor naschokken en schade, al is er voorlopig nog geen grote schade gemeld.

Lees meer »

Seriemoordenaar in Duitsland opgepakt die het blijkbaar gemunt had op bejaarden: “Zeker drie gepensioneerden vermoord”

In Duitsland is een man aangehouden die verdacht wordt van meerdere moorden op bejaarden. De seriemoordenaar zou de afgelopen jaren zeker drie gepensioneerden om het leven hebben gebracht, schrijft de Duitse krant ‘Bild’. De speurders zagen recent parallellen tussen drie zaken en kregen argwaan, onder meer omdat de slachtoffers drie oudere vrouwen uit dezelfde regio waren.

Lees meer »

Prinses Diana overwoog filmcarrière en speelde bijna in ‘The Bodyguard’-vervolg: “Ze vroeg: ‘Gaan we een kusscène hebben?’”

Prinses Diana spendeerde na haar scheiding met prins Charles veel tijd in de Verenigde Staten. Daar overwoog ze zelfs een filmcarrière, vertellen insiders. Het liefst van al wilde ze achter de schermen meewerken aan films en documentaires, maar in een vervolgfilm van ‘The Bodyguard’ zou ze zelf in de hoofdrol schitteren. “Ze was nerveus omdat haar leven zo beheerst was.”

Lees meer »