Nieuwsfeed

500 klanten van Ikea-winkel in Zaventem geëvacueerd na brand in ondergrondse parking

Het Ikea-warenhuis op de Weiveldlaan in Zaventem is kort na 13 uur volledig ontruimd nadat het brandalarm was afgegaan. Oorzaak was een wagen die vuur had gevat in de ondergrondse parking. De zowat 500 verbouwereerde klanten konden gelukkig al na een half uurtje terug naar binnen.

Krantenkoppen in België

“Ze heeft de ene verslaving voor de andere ingeruild”: fans maken zich zorgen om erg slanke Jessica Simpson

“Dit is zorgwekkend en moet stoppen.” Jessica Simpson (42) is momenteel hét gespreksonderwerp op sociale media. Fans van de Amerikaanse, voor altijd vereeuwigd al Daisy Duke in ‘The Dukes of Hazard’, maken zich zorgen nadat Jessica een nieuwe selfie deelde. De zangeres, jarenlang een ‘jojoër’, is al even aan het vermageren, en lijkt maar niet te stoppen. Ze vrezen dat

Lees meer »

Oproep | Zoekt u een huurwoning, maar wil dat maar niet lukken?

Voor elke woning die in Vlaanderen te huur komt, dienen zich gemiddeld zestien kandidaten aan, met in de steden uitschieters tot ruim tachtig geïnteresseerden. Het aantal kandidaat-huurders is op een jaar tijd met een derde gestegen, schrijft de krant De Tijd. En dus is de concurrentie moordend, de zoektocht moeizaam.

Lees meer »

Paramount+ bestelt achtdelige ‘Dungeons & Dragons’-serie

Streamingdienst Paramount+ heeft een achtdelige serie besteld over het populaire rollenspel ‘Dungeons & Dragons’, dat meldt ‘Variety’. De pilot van de serie is geschreven door Rawson Marshall Thurber, die onder meer de films ‘Red Notice’, ‘Skyscraper’ en ‘We’re the Millers’ maakte. Het is nog niet bekend waar de serie precies over zal gaan.

Lees meer »

Moeder van Dahmer-slachtoffer is razend dat acteur uit de serie een Golden Globe wint: “Het vergroot ons verdriet”

Acteur Evan Peters (35) heeft recent een Golden Globe gewonnen voor zijn neerzetting van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer in de Netflixserie ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’. Maar dat is overwinning waar niet iedereen even dankbaar voor is. Zo vertelt de moeder van Dahmer-slachtoffer Tony Hughes aan ‘TMZ’: “Evan had zijn dankwoord moeten gebruiken om de families van de slachtoffers

Lees meer »