Nieuwsfeed

Beelden tonen hoe wagen op fietssnelweg rijdt: bestuurder is zich van geen kwaad bewust

Op sociale media circuleren beelden van een automobilist die maandagavond doodleuk op de fietssnelweg in Zemst reed. In de video, die met een dashcam gemaakt wordt, vertelt de bestuurder dat hij verloren gereden was.

Krantenkoppen in België

Opnieuw treft Brusselaar granaat aan in huis

Een familie die haar huis in de François Hellinckxstraat in Koekelberg aan het renoveren was, is op een granaat gestuit. Nog geen drie weken geleden bracht een dame een gevonden granaat naar een politiecommissariaat. De politie raadt aan om explosief materiaal niet zelf aan te raken, maar meteen hulp in te schakelen.

Lees meer »

Brits-Iraanse man geëxecuteerd in Iran

De Brits-Iraanse man Alireza Akbari is terechtgesteld in Iran. Dat meldt het overheidspersbureau. De voormalige onderminister van Defensie werd in 2019 gearresteerd en beschuldigd van spionage voor het Verenigd Koninkrijk, iets wat hij zelf altijd heeft ontkend.

Lees meer »

Boete van 50.000 gevorderd van Net Brussel

Het Brusselse arbeids­auditoraat eist een geldboete van 50.000 euro van Net Brussel, vanwege de zelfdoding van een gepeste werknemer. Een ploegbaas staat mee terecht. Tegen hem wordt een celstraf van zes maanden gevorderd en een geldboete van 15.000 euro.

Lees meer »

Brusselse discotheek Fuse kan (voorlopig) opnieuw twee dagen per week open

De Brusselse discotheek Fuse kan voorlopig opnieuw twee weken per week open tot in de vroege uurtjes. Dat meldt Leefmilieu Brussel aan persagentschap Belga. Midden januari sloot de nachtclub de deuren, omdat het de geluidsnormen en het sluitingsuur dat het Brussels Gewest had opgelegd, onwerkbaar vond. Nu wordt de Fuse voor de keuze gesteld: ofwel binnen de twee jaar verhuizen

Lees meer »