Nieuwsfeed

Bijzondere ondernemingsraad bij MediaMarkt

15:45 MediaMarkt roept zijn personeel samen. De vraag rijst of de winkelketen duidelijkheid geeft over de winkel in Machelen. Die bevindt zich in een Makro-winkel die vrijdag de deuren sluit.

Krantenkoppen in België

“Die onderzoeken zijn niet prettig, maar kanker is dat nog minder”: BV’s over het effect van ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’

“Prachtig nieuws! Veel meer mannen in Vlaanderen laten zich screenen op prostaat- en teelbalkanker.” Voor Niels Destadsbader (34) is het duidelijk: het programma ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’ heeft wel degelijk effect gehad. Dat bevestigen ook verschillende BV’s, zoals Jan Schepens (52) en Kurt van Eeghem (70), in TV Familie. “Niels en co zien strippen om mannenkanker

Lees meer »

Van aangeboden drankje tot verkrachting met geweld in toiletten van nachtclub: details over beschuldigingen aan adres van Dani Alves lekken uit

Nu er steeds meer onthutsende details bekend raken over de vermeende aanranding van een 23-jarige vrouw in nachtclub Sutton in Barcelona door voetballer Dani Alves (39), keert zijn echtgenote Joana Sanz zich nu ook tegen de Braziliaan. Ze heeft alle foto’s van het koppel op haar Instagram verwijderd. Alves, die inmiddels een beruchte advocaat aan zijn verdediging heeft toegevoegd, riskeert

Lees meer »

Hoe Vincent Vanasch, uitblinker van de Red Lions, ‘The Wall’ werd: “Ik wéét hoe een aanvaller denkt”

Volgens zijn teamgenoten is hij de meest plichtsbewuste Red Lion. Vincent Vanasch (35): de beste keeper ter wereld, steeds bescheiden en constant met een glimlach op het gezicht. Tegen Nederland ‘man van de match’ en alweer fenomenaal in de shoot-outs. België rekent morgen opnieuw op ‘The Wall’ om de Lions voor de tweede opeenvolgende keer WK-goud te bezorgen. Maar een

Lees meer »

Acht mensen omgekomen door lawine in Tibet

Acht mensen zijn woensdag omgekomen bij een lawine in Tibet. Verschillende anderen raakten vermist. Dat hebben Chinese staatsmedia woensdag gemeld. Volgens het Chinese persagentschap Xinhua zou de lawine zich hebben voorgedaan aan de uitgang van een tunnel die de stad Nyingchi, in de staat Medog, verbindt met de staat Mainling in het zuidoosten van Tibet.

Lees meer »

Honderden pantserwagens aangekomen in Vlissingen

Woensdag heeft een Amerikaans schip honderden pantservoertuigen afgezet in de Nederlandse haven van Vlissingen. De wagens zijn bestemd voor Polen en Litouwen en moeten de oostflank versterken. Het Amerikaanse leger zal er oefeningen uitvoeren om Rusland af te schrikken. 

Lees meer »

Dollekoeienziekte aangetroffen op Nederlandse boerderij

Op een boerderij in Nederland is bij een dode koe de dollekoeienziekte aangetroffen, meldt het Nederlandse ministerie van Landbouw. Het is nog niet bekend om welke variant van de ziekte het gaat en het ministerie wil ook niet zeggen waar de boerderij gelegen, maar volgens de krant De Telegraaf gaat het om een veehouder in Zuid-Holland.

Lees meer »

Britse premier wil politiehervormingen na onthullingen van seksueel misbruik door agent

De Britse premier Rishi Sunak en het hoofd van de Metropolitan Police Mark Rowley hebben beloofd actie te zullen ondernemen om te voorkomen dat zich nieuwe zaken voordoen zoals het absoluut verachtelijke gedrag van politieagent David Carrick. Er komen politiehervormingen zodat agenten die zich misdragen “geen plek hebben om zich te verstoppen” na machtsmisbruik door seriële zedendelinquent Carrick.

Lees meer »