Nieuwsfeed

Hacker deelt haatberichten over Queen Elizabeth en Ed Sheeran op Twitter-account van Piers Morgan

De inhoud van het Twitter-account van Piers Morgan (57) is dinsdag verwijderd. Eerder op de dag raakte bekend dat de pagina gehackt was.

Krantenkoppen in België

Al negen lokale afdelingen dumpen partijnaam: CD&V “scoort dramatisch”, is “niet sexy” en “staat verruiming in de weg”

9,7 procent haalt CD&V nog in de recentste peiling en lokale afdelingen vrezen dat zo’n dramatische score afstraalt op hun populariteit. Al minstens negen afdelingen trekken volgend jaar naar de gemeenteraadsverkiezingen onder een andere naam, een dozijn andere denken erover na. “Met bijna 35 procent beloonde de kiezer ons voor ons lokaal beleid en dat is een schril contrast met

Lees meer »

Natali Broods kiest als ‘Master’ haar tien beste films op Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende koos ze tien films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de

Lees meer »

Met Kris Jenner als ceremoniemeester en Harry en Meghan op de eerste rij: Ellen DeGeneres en echtgenote Portia hernieuwen hun geloften

Ellen DeGeneres (65) was afgelopen dinsdag helemaal klaar om de 50ste verjaardag van haar echtgenote Portia deRossi (50) te vieren, maar deze laatste had nog een verrassing in petto voor haar grote liefde. deRossi had inderdaad een aantal van hun beste vrienden uitgenodigd. Alleen bleek het niet om een verjaardagsfeestje, maar om de hernieuwing van hun geloften te gaan…

Lees meer »

Europarlementslid Panzeri niet in beroep tegen verdere aanhouding

In het onderzoek over corruptie in het Europees Parlement heeft de Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling zich vandaag niet gebogen over de voorlopige hechtenis van het voormalige Italiaanse Europarlementslid Pier Antonio Panzeri. De man heeft zijn beroep tegen de beslissing van de raadkamer ingetrokken, meldt het federaal parket.

Lees meer »

“Van de 100 miljoen erfenis van haar vader is niets meer over”: het tragische leven van Lisa Marie Presley

De enige dochter van rock-’n-roll-legende Elvis Presley is niet meer. Lisa Marie Presley overleed donderdag op 54-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Sinds haar geboorte stond ze in de spotlights, maar tegelijkertijd zou ze altijd in de schaduw van haar vader staan. Tragedie na tragedie tekende haar leven: het beeld van haar dode vader, vier mislukte huwelijken, een schuldenberg die haar

Lees meer »

Van hele dag appels schillen tot nachtje doorwerken: Antwerpse bakkers vertellen over Verloren Maandag en tippen hoe je de lekkernijen best opwarmt

Vandaag is het Verloren Maandag in Antwerpen. En dat klinkt veel hopelozer dan deze hoogdag voor de Antwerpse bakkers eigenlijk is. “Het wordt een nachtje doorwerken om alles klaar te krijgen”, vertelt Tinne Snoeys van Bakkerij Ambacht in Merksplas. Samen met Laura Goossens van Bakkerij Goossens legt ze uit vanwaar de traditie komt én hoe je een kwalitatief worstenbrood of

Lees meer »

Greta Thunberg haalt uit naar Davos … in Davos

Greta Thunberg heeft het World Economic Forum in het Zwitserse Davos een spiegel voorgehouden tijdens een panelgesprek met klimaatactivisten. Om het debat te openen, zei Thunberg dat het ‘absurd’ is dat we in Davos ‘worden gebombardeerd met boodschappen van mensen die verantwoordelijk zijn voor de klimaatcrisis’.

Lees meer »