Nieuwsfeed

KIJK. Opmerkelijke aanwezige op WK-darts: Hans Vanaken komt Kim Huybrechts aanmoedigen tegen Peter Wright

Een opvallend beeld bij de intrede van beide spelers. Op weg naar het podium kreeg Kim Huybrechts een handshake van Hans Vanaken. De Club Brugge-speler – gisteren nog op het veld tegen OH Leuven – maakt van zijn vakantie gebruik om het WK Darts bij te wonen en onze landgenoot aan te moedigen tegen Peter Wright. Leuk detail: Kim Huybrechts is een notoir Antwerp-supporter, een rivaal van blauw-zwart. Volg de partij van Huybrechts tegen Wright HIER live!

Krantenkoppen in België

Ziekenhuispatiënten extra ziek door resistente bacterie

Ziekenhuispatiënten die ongemerkt tegen antibiotica resistente bacteriën bij zich dragen, hebben gemiddeld 14 procent kans om binnen een maand na opname een infectie te ontwikkelen die amper te bestrijden is. Dat schrijft Amsterdam UMC, dat de onderzoeksresultaten publiceert in The Lancet Infectious Diseases.

Lees meer »

“Ik betaalde 600 euro voor een vintage bed, om dan te ontdekken dat het in Italië stond”: Thomas Vanderveken (41) deelt zijn financiële inzichten én blunders

Thomas Vanderveken (41) kennen we van zijn talkshow ‘OnderOns’ op Canvas en ‘Factcheckers’ op Eén. In deze rubriek Centen en percenten gunt de presentator ons een blik in zijn portemonnee. “Wil je een betere relatie met geld ontwikkelen? Dan kan je best zelfstandige worden, want als ondernemer moéten je cijfers kloppen.”

Lees meer »

“Dankzij deze methode verdwijnen wallen meteen.” Beautyredactrice tipt de 5 beste tools voor een gezichtsmassage

Je gezicht masseren zou je een jeugdige blos en een frisse teint geven. Of dat nu met schraapstenen, je vingers of gekoelde ijsballen is. Blijkbaar activeren sommigen zelfs je lymfesysteem of hebben ze een antiagingeffect. Dit zijn volgens beautyredactrice Sophie Vereycken de vijf beste tools voor een verzorgende massage van je snoet. “Mensen met botox en fillers, opgelet.”

Lees meer »

LIVE CLUB-ANDERLECHT. Volg de aanloop naar de clash hier op de voet – 25 jaar geleden dat ze elkaar bekampten zonder in top 3 te staan

Club Brugge-Anderlecht is altijd beladen, maar vandaag nog wat meer door de malaise bij paars-wit. De fans vroegen om het ontslag van Vandenhaute, die uiteindelijk een stap terugzet en “niet-uitvoerend voorzitter” wordt. Door het wangedrag op Sclessin is de paars-witte aanhang overigens niet welkom op Jan Breydel. Club op zijn beurt wint ook maar best, het staat na de zege

Lees meer »