Nieuwsfeed

Leerkracht van in opspraak gekomen Middenschool in Ninove geschorst na klachten van oud-leerlingen

Er is opnieuw een leerkracht van de Middenschool in Ninove geschorst. Dat meldt Het laatste nieuws. Er wordt een intern onderzoek gestart.

Krantenkoppen in België

“Poetin lijkt steeds emotioneler en roekelozer te worden”

Poetin lijkt steeds “emotioneler en roekelozer” te worden. Dat schrijft onderzoeker en analist Alexander Gabuev op Twitter. Volgens hem is dat te merken in het beleid van Rusland en moeten westerse leiders daarom voorzichtig zijn. “Het risico bestaat dat Poetins rationaliteit wordt overschat, maar tot nu toe is het Westen erin geslaagd om doemscenario’s te vermijden.”

Lees meer »

Glitters op Afrikaanse wonden

15:23 Elf hedendaagse kunstenaars uit de Afrikaanse diaspora tonen met ‘In the Black Fantastic’ in de Rotterdamse Kunsthal schitterende en glinsterende kunst. Maar de onderliggende boodschap is de onrechtva…

Lees meer »

Duits Doel

14:59 Woensdag is het begin van het einde van het Duitse gehucht Lützerath, dat het ondanks taai verzet verliest van de bruinkoolwinst.

Lees meer »

Guy Swinnen openhartig over diepe depressie na het einde The Scabs: “Het was een trage vorm van zelfmoord”

“Ik moest helemaal terug opnieuw beginnen.” Guy Swinnen (62) was jarenlang frontman van de Belgische rockgroep The Scabs. Maar toen de band in 1997 uit elkaar ging als het gevolg muzikale verschillen, drugsproblematiek en de druk van een nieuwe generatie, verdween de grond onder Guys voeten. In ‘De laatste 100 dagen’ vertelt hij aan Luk Alloo over die donkere periode:

Lees meer »