Nieuwsfeed

LIVE TRANSFERS. Blind per direct weg bij Ajax, wordt Antwerp z’n nieuwe werkgever? – Cody Gakpo verhuist van PSV naar Liverpool

Vanaf 1 januari barst een maand lang de wintermercato open en kunnen clubs in binnen- en buitenland opnieuw spelers aantrekken of van de hand doen. In eigen land wordt het vooral uitkijken of Club Brugge en Antwerp zich nog versterken in de titelrace met Racing Genk, dat zelf al aangegeven een ruimere kern te willen maar ook nog spelers kan zien vertrekken. En doet Anderlecht met z’n beperkt budget iets? Ook de grootste transfergeruchten en -deals uit het buitenland vind je in onze Transfer Talk terug.

Krantenkoppen in België

Familie van vermoorde Ann-Laure is in New York voor proces en bezoekt de plaats waar ze het leven liet: “Als ik kon wisselen met mijn dochter, zou ik dat meteen doen” 

Voor het eerst sinds de aanslag op 31 oktober 2017 in Manhattan, New York, bezoekt de echtgenoot van Ann-Laure Decadt de plaats waar de jonge West-Vlaamse om het leven kwam. Haar familie reisde naar de Verenigde Staten om het proces te volgen, dat deze week gestart is. VRT NWS-correspondent Björn Soenens sprak met de familie op de plaats waar Ann-Laure

Lees meer »

LIVE. Kijk hier exclusief naar het optreden van Måneskin in The Qube

‘Zitti E Bueni’, ‘Beggin’, ‘I Wanna Be Your Slave’ en ook hun nieuwste ‘The Loneliest’. Sinds hun overwinning bij het Eurovisiesongfestival in 2021 veroverde Måneskin wereldwijd alle hitlijsten. De italianen zouden normaal gezien pas in maart naar ons land komen voor een hopeloos uitverkochte show in Vorst Nationaal, maar voor Qmusic maken de rockers een uitzondering. Hier kan je hun

Lees meer »

Michael van Gerwen haalt uit naar “engnek” Rob Cross nadat die hem klopte op Masters: “Hij zit dom te lachen en te doen”

Michael van Gerwen had na de uitschakeling in de kwartfinales van The Masters weinig positieve woorden over voor tegenstander Rob Cross. Over de dartskwaliteiten van de Engelsman kon Mighty Mike ‘niks zeggen’, maar wel over het gedrag van Voltage. “Weet je wat het is? Dat cynische gedoe. Ik vind het zo’n engnek”, nam Van Gerwen geen blad voor de mond

Lees meer »

Oprichter cryptobedrijf My Big Coin krijgt acht jaar cel om fraude

De oprichter van het ter ziele gegane Amerikaanse cryptobedrijf My Big Coin is veroordeeld tot meer dan acht jaar gevangenisstraf. Hij krijgt de straf wegens het oplichten van investeerders en klanten voor miljoenen dollars door virtuele valuta op de markt te brengen met “leugens en halve waarheden”, zoals de aanklagers het verwoordden.

Lees meer »