Nieuwsfeed

LIVE. Westerlo stoomt door tegen Antwerp: Mathias Fixelles knalt de 3-1 voorbij Butez!

Antwerp hervat dinsdag de Jupiler Pro League. De Great Old gaat op bezoek bij Westerlo, waar ze op kerstdag op het trainingsveld staan. “Ik heb gisteren maar een klein glaasje gedronken. Om toch wat fris te zitten”, vertelt aanvoerder Lukas Van Eenoo. Bij Antwerp zitten ze dan weer met blessurezorgen.

Krantenkoppen in België

Hoe boek je het beste resultaat als je begint met sporten? Personal trainers delen 15 meest gemaakte fouten: “Focus niet enkel op cardio”

Begin je dit jaar te sporten zonder begeleiding? Let dan op hoé je er precies aan begint. “Te weinig of te veel rust tussen de oefensessies geeft meer risico op overbelasting en blessures, of verlaagt het trainingsrendement”, vertellen personal trainers Julien Prudhomme en Stijn Morand. Hoe pak je sporten het best aan? En wat mag je zeker niét doen? Het

Lees meer »

LIVE. Spelers en staf van Anderlecht arriveren op Neerpede, waar deze namiddag nog training volgt in aanloop naar topper tegen Club Brugge

Club Brugge-Anderlecht is altijd beladen, maar morgen nog wat meer door de malaise bij paars-wit. De fans vragen om het ontslag van voorzitter Wouter Vandenhaute. Door het wangedrag op Sclessin is de paars-witte aanhang overigens niet welkom op Jan Breydel. Hoe verloopt de woelige aanloop richting de topper? Hieronder volgt u alle ontwikkelingen op de voet.

Lees meer »

Vermist 5-jarig jongetje uit Californië werd uit de armen van zijn moeder gesleurd door overstromingen, wanhopige zoektocht gaat verder

Bij het zware noodweer dat de Amerikaanse staat Californië teistert, zijn intussen al zeker 20 doden gevallen. Sinds maandagochtend is er ook een jong kind vermist. De 5-jarige Kyle Doan werd door overstromingswater uit de armen van zijn mama gerukt nadat hun auto was meegesleurd en vol stroomde met water. Gisteren kwamen er zeker 100 leden van de Nationale Garde

Lees meer »

Man (24) uit Nederland verdacht van afpersing met naaktbeelden bij meer dan 100 meisjes: “Grootste onderzoek naar online-misbruik ooit” 

In Nederland is het Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar een 24-jarige man die op grote schaal jonge meisjes zou hebben afgeperst. Hij zou meer dan 100 minderjarige meisjes ervan hebben overtuigd om hem naaktbeelden te sturen. Vervolgens perste hij de jonge slachtoffers af met de beelden. Het Openbaar Ministerie spreekt van het grootste onderzoek naar online-misbruik bij minderjarigen in

Lees meer »

Oekraïense vrouw (44) getuigt over traumatische ervaringen in martelkamer: “Handen in kokend water en nagels eruit getrokken”

“Een levend lijk”, zo omschrijft de 44-jarige Oekraïense Oksana Minenko zichzelf sinds ze werd gemarteld door Russische soldaten in de stad Cherson. Tijdens verschillende ondervragingen dompelden ze haar handen onder in kokend water, trokken haar vingernagels uit en sloegen haar zo hard in het gezicht dat ze plastische chirurgie nodig had. De vrouw doet nu haar volledig verhaal aan het

Lees meer »

Prinses Diana overwoog filmcarrière en speelde bijna in ‘The Bodyguard’-vervolg: “Ze vroeg: ‘Gaan we een kusscène hebben?’”

Prinses Diana spendeerde na haar scheiding met prins Charles veel tijd in de Verenigde Staten. Daar overwoog ze zelfs een filmcarrière, vertellen insiders. Het liefst van al wilde ze achter de schermen meewerken aan films en documentaires, maar in een vervolgfilm van ‘The Bodyguard’ zou ze zelf in de hoofdrol schitteren. “Ze was nerveus omdat haar leven zo beheerst was.”

Lees meer »

Omstreden kardinaal die jaar in cel zat voor kindermisbruik ligt opgebaard in Sydney, bonte wimpels voor slachtoffers

De kist met het lijk van de omstreden Australische kardinaal George Pell is opgebaard in St. Mary’s Cathedral in Sydney. Pell, die drie weken geleden in Rome stierf, was de hoogste geestelijke in de geschiedenis van de Katholieke Kerk die wegens kindermisbruik veroordeeld werd. In 2020 werd hij echter in beroep vrijgesproken en uit de gevangenis vrijgelaten, nadat hij ongeveer

Lees meer »