Nieuwsfeed

LIVE WK DARTS. “Het wordt ik tegen het bord, de rest maakt me niet veel uit”: Kim Huybrechts vol vertrouwen richting duel met Peter Wright

Het WK darts gaat na de kerstpauze van drie dagen weer verder. Dimitri Van den Bergh plaatste zich voor de achtste finales, waar hij het opneemt tegen Kim Huybrechts of Peter Wright. Die twee sluiten straks de avondsessie af. Volg alle actie vanuit Londen of bekijk de wedstrijden op VTM 2.

Krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Het eerste interview met Ruth Beeckmans nadat haar partner stierf: “De avond ervoor hadden we elkaar nog vast. ‘Ik ben zo gelukkig als we zo gelukkig zijn’, zei ik”

Het ene moment heb je alles, het volgende sterft je partner en sterf je ook zelf een beetje. In april verloor Ruth Beeckmans (40) haar grote liefde – vader van haar kinderen – Gary (55). Acht lange maanden verdween Ruth van de radar en probeerde ze te overleven. Nu praat ze. “Zijn tenniszak staat nog altijd op de plek waar

Lees meer »

“Artsen geven Vandenbroucke onvoldoende”

De meerderheid van de artsen is niet tevreden over het beleid van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). Dat blijkt uit een actualiteitsenquête van de Artsenkrant en haar Franstalige tegenhanger Le Journal du Médecin. De artsen geven de minister een score van 3,9 op 10. Hij doet het daarmee wel iets beter dan de Vivaldiregering, die 3,3 op 10 krijgt.

Lees meer »