Nieuwsfeed

Na gasprijs staat nu ook stroomprijs op laagste niveau in maanden: is het ergste achter de rug?

Nadat de gasprijs al zakte tot het laagste niveau in maanden, zit nu ook de groothandelsprijs voor stroom op het laagste tarief sinds mei. Hebben we, na alle doemberichten van de afgelopen maanden, het ergste gehad?

Krantenkoppen in België

Ook na elf stemrondes nog steeds geen voorzitter voor het Amerikaans Huis van Afgevaardigden: volgende stemming uitgesteld

Ook een elfde stemronde heeft donderdag geen uitsluitsel kunnen bieden voor een nieuwe voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Na drie dagen kreeg de Republikein Kevin McCarthy donderdag in de vijfde stemming van de dag – de elfde stemronde in totaal – 200 stemmen. Dat zijn er achttien te weinig om verkozen te worden als nieuwe voorzitter, iets wat

Lees meer »

MR-voorzitter Bouchez roept militanten op om verkiezingen van 2024 voor te bereiden: “Het is vijf voor twaalf voor Franstalig België”

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez heeft zondag de militanten en mandatarissen van zijn partij opgeroepen om de verkiezingen van 2024 vanaf dit jaar voor te bereiden. “2024 wordt in 2023 gespeeld en gewonnen”, verklaarde hij zondag op een partijcongres op de gewezen mijnsite Bois du Cazier in Marcinelle (Charleroi) , het startschot van de provinciale nieuwjaarswensen.

Lees meer »

Grootschalige evacuatie om bom onschadelijk te maken in Freiburg

In de Duitse stad Freiburg is vandaag met succes een 500 kilo zware vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog ontmanteld. Gebouwen in een straal van 500 meter rond de vindplaats werden ontruimd en toegangswegen werden afgesloten. Zowat 4.000 mensen werden geëvacueerd, onder wie ongeveer 150 patiënten van het universitair ziekenhuis van de stad.

Lees meer »

Hoe vader Djokovic er telkens weer in slaagt om de sportieve erfenis van zijn zoon te bekrassen: “Novak is gezonden door God”

Op wat geneuzel rond zijn hamstringblessure na, is Novak Djokovic (35) de voorbije veertien dagen quasi geruisloos en moeiteloos naar zijn tiende Australian Open-finale geslopen. Op sportief gebied weer wonderbaarlijk, ware er niet vader Srdjan (62) die van de week in Melbourne even met pro-Poetin-aanhangers poseerde en daarmee voor de nodige ophef zorgde. Niet voor het eerst dat zijn fratsen

Lees meer »

Nog altijd ski- en langlaufpret mogelijk in Oostkantons

In de Oostkantons zijn er dit weekend nog altijd dertien wintersportcentra geopend. In de Hoge Venen ligt er nog altijd een sneeuwtapijt tussen de 8 en 22 centimeter, terwijl op andere plaatsen in België de temperaturen weer positief zijn. Maar ook in het oosten van ons land gaat de komende week de dooi intreden.

Lees meer »

REALITYCHECK. Een nieuwe vriendin voor ‘Temptation Island’-deelnemer Morgan en er is weer heel wat ‘Big Brother’-nieuws

‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

Lees meer »