Nieuwsfeed

Plunderingen in VS door gesloten supermarkten na historische sneeuwstorm: “Pakken wat je pakken kan”

Na de “historische sneeuwstorm” in de Verenigde Staten zijn inwoners op zoek naar voedsel, medicijnen en andere essentiële goederen. Dat melden Amerikaanse media. Vooral in de stad Buffalo, dat in een “oorlogsgebied” is veranderd, raken mensen in paniek. Wegen zijn afgesloten, elektriciteit is uitgevallen en veel supermarkten blijven gesloten.

Krantenkoppen in België

“Dankbaar dat niemand tijdsdruk moet ervaren die ik voelde”: “Madam Bakster” is blij met verlenging van termijn om kind te krijgen van overleden partner

"Ik ben ongelooflijk dankbaar dat niemand de enorme tijdsdruk moet ervaren die ik het afgelopen jaar heb gevoeld." Zo reageert Laura Verhulst, "Madam Bakster", uit Gent op het feit dat mensen langer de tijd krijgen om een kind te krijgen van hun overleden partner. Haar verhaal over hoe ze zwanger werd met sperma van haar overleden partner, bracht die bal

Lees meer »

Wereldberoemde couturier Paco Rabanne overleden op 88-jarige leeftijd

De wereldberoemde couturier Paco Rabanna is op 88-jarige leeftijd overleden. De Spanjaard inspireerde een hele generatie van ontwerpers en ondernemers in de modewereld en overleed in Frankrijk, het land waar hij met zijn gezin te voet naar was gevlucht tijdens de Spaanse Burgeroorlog. Zijn modehuis maakte het overlijden bekend op sociale media.

Lees meer »

PORTRET. Als de ‘royals’ van Frankrijk: de vijf rijkste kinderen ter wereld. Papa Arnault – baas van LVMH én 165 miljard euro – geeft ze wel een mooie job

Wat doe je als rijkste mens ter wereld met vijf kinderen? Je zet ze aan het werk in je eigen zakenimperium. Al gaat Bernard Arnault (73) van luxeconcern LVMH nog een stap verder. Hij zet ze gewoon aan het hoofd van zijn bedrijven. Zoals nu met dochter Delphine (47), die zichzelf voortaan CEO van modehuis Christian Dior mag noemen. Ook

Lees meer »

Aanhangers ex-president Bolsonaro bestormen Braziliaans parlement, presidentieel paleis en Hooggerechtshof

In de Braziliaanse hoofdstad Brasilia bestormen honderden aanhangers van de uiterst rechtse ex-president Jair Bolsonaro niet alleen het parlementsgebouw, maar ook het presidentieel paleis Planalto en het Hooggerechtshof. De ‘bolsonaristen’ weigeren zich neer te leggen bij de nederlaag van Bolsonaro tegen de linkse president Lula. De beelden doen denken aan de bestorming van het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021.

Lees meer »