Nieuwsfeed

Russische magnaat overleden na mysterieuze ‘val uit raam’ van luxehotel

Pavel Antov, een Russisch multimiljonair en politicus, is zondag overleden na een vermeende val uit het raam van een luxehotel in India. De voorbije zomer uitte hij nog kritiek op de oorlog in Oekraïne.

Krantenkoppen in België

‘The Masked Singer’, ‘Boer zkt Vrouw’ en de comeback van Ruth Beeckmans: VTM legt de lat dit voorjaar erg hoog

“Een absoluut grand cru jaar”. Zo wordt aan de Medialaan in Vilvoorde het voorbije jaar van de VTM-familie omschreven. De VTM-zenders sloten 2022 af als meest succesvolle tv-jaar sinds 2001. e In 2023 willen ze verder surfen op dat succes met de klassieke cocktail van beproefde successen en nieuwe titels. Opvallend: na een lange afwezigheid zal Ruth Beeckmans weer te

Lees meer »

Kremlin ontkent dat Rusland nieuwe mobilisatiegolf voorbereidt

De woordvoerder van de Russische president Vladimir Poetin heeft vanmorgen ontkend dat Moskou een nieuwe mobilisatiegolf voorbereidt. De Oekraïense militaire inlichtingendienst claimde afgelopen weekend dat Rusland deze maand 500.000 nieuwe rekruten zou mobiliseren, bovenop de 300.000 extra strijdkrachten die het land eind vorig jaar al opriep.

Lees meer »