Nieuwsfeed

Twitter-account van Piers Morgan gehackt: racistische tweets en haatdragende boodschappen over Queen en Ed Sheeran

Het Twitter-account van de controversiële Britse journalist Piers Morgan is gehackt. De voorbije uren verschenen tal van racistische en haatdragende posts, onder meer over wijlen Queen Elizabeth en Ed Sheeran, die zelfs voor Morgan te ver gingen.

Krantenkoppen in België

Peter Sagan wil meer tijd voor zijn zoon en kondigt ‘uitstaptraject’ aan: nog één jaar wegwielrenner, definitief afscheid als mountainbiker in Parijs 2024

Het einde nadert. Peter Sagan, gisteren 33 geworden, heeft in San Juan zijn ‘uitstaptraject’ aangekondigd. 2023 voltooit hij op de weg. Om vervolgens nog één keer als mountainbiker toe te leven naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Daarna is het definitief gedaan. “De voorbije vijf jaar heb ik mijn zoon Marlon amper gezien. Nu is het tijd voor hém.”

Lees meer »

Ruimtevaartbedrijf miljardair Branson onderuit op Wall Street

Virgin Orbit, het ruimtevaartbedrijf van de bekende Britse miljardair Richard Branson, gaat dinsdag hard onderuit op de aandelenbeurzen in New York. Het aandeel werd 22 procent lager gezet na de mislukte eerste lancering van een ruimteraket vanuit West-Europa door het bedrijf. De lancering vond maandagavond plaats in het zuidwesten van Engeland.

Lees meer »

Verdachte (31) van moorden op drie bejaarde vrouwen in Duitsland opgepakt

In Duitsland is woensdag een verdachte opgepakt na de gewelddadige dood van verscheidene senioren in de regio Schwäbisch Hall in het zuidwesten van het land. Het gaat om een 31-jarige Serviër, die een 77-jarige en 89-jarige vrouw om het leven zou hebben gebracht en ook verdacht wordt van een roofoverval waarbij een 83-jarige man met een vuurwapen bedreigd werd, zo

Lees meer »

LIVE TRANSFERS. Frankfurt meldt zich voor Pacho, maar Antwerp wil de jackpot – Ait El Hadj officieel van Genk, dat contract Cuesta openbreekt

Een volledige maand januari is de wintermercato open en kunnen clubs in binnen- en buitenland opnieuw spelers aantrekken of van de hand doen. In eigen land wordt het vooral uitkijken of Club Brugge en Antwerp zich nog versterken in de titelrace met Racing Genk, dat zelf al aangaf een ruimere kern te willen, maar ook nog spelers kan zien vertrekken.

Lees meer »