Nieuwsfeed

Uwe Porters en Wim Slabbinck geven advies voor betere seks. “Zo vermijd je een ‘erop-en-eroverbeurt’”

Sinds begin dit jaar stelt Uwe Porters elke week een spannende vraag aan tienduizenden Vlamingen op Instagram. Nu het einde van 2022 nadert, blikt ze samen met seksuoloog Wim Slabbinck terug op alle reacties die ze kreeg. En dat levert zes concrete adviezen op voor betere seks. Van de beste manier om de sleur te doorbreken tot nog véél meer. “Veel koppels hebben een fantastische relatie, maar willen zich op seksueel vlak toch (met anderen) ontplooien.”

Krantenkoppen in België

Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” – Dimitri Van den Bergh in “shock”

Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.” Tot ontzetting van de spelers die uit de boot vallen.

Lees meer »

“Oma, dit kan ons moment zijn”: ontroerende woorden van Messi luttele seconden voor WK-winst druk besproken in Argentinië

Sprak Lionel Messi enkele seconden voor de beslissende penalty in de WK-finale zijn grootste fan in de hemel toe? “Vandaag kan het moment zijn, oma”, ontwaren liplezers en Argentijnse media uit beelden die zijn opgedoken toen Montiel klaarstond voor de cruciale elfmeter. Dertig jaar nadat ze een grote rol speelde in zijn eerste stappen in het voetbal, is Messi haar

Lees meer »

COLUMN. Alison Roels, weduwe van chef Cochon De Luxe: “De laatste lakens waarin hij sliep, lagen al twee maanden op. Ik kreeg het niet over mijn hart om ze in de was te doen”

Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison staat voor een heleboel eerste keren zonder Tom. Zo

Lees meer »

Verpleegkundigen ziekenhuis Aalst schrijven zelf medicijnen voor omdat chirurg patiënten verwaarloost: “Dit brengt mensenlevens in gevaar”

Een chirurg van het Stedelijk Ziekenhuis in Aalst laat zijn patiënten na een operatie aan hun lot over. Dat klagen verschillende (ex-)verpleegkundigen van de dienst heelkunde anoniem aan bij de onderzoekscel van ‘HLN’ en ‘VTM NIEUWS’. Ze hebben de problemen al maanden geleden gemeld bij het ziekenhuis maar er is voorlopig niets mee gebeurd. “Wij moeten de wet overtreden om

Lees meer »

Gezin van Jenny zit letterlijk in de kou door medische kosten voor zoontje (3) en zet crowdfunding op poten: “Het is verwarming of revalidatie”

Een ontsteking aan de hersenen van hun 3-jarig zoontje baart Jenny en Bram uit Kampenhout al bijna twee jaar kopzorgen. Door de maandelijkse hoge kosten voor de revalidatie van Roar, komt het gezin zowel letterlijk als figuurlijk in de kou te staan. “We hebben 1.900 euro per maand nodig voor elektriciteit en zijn herstel. Tijdens de koudste dagen was het

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zwangere Anouk (40), mevrouw Van Quickenborne en mama van Bo (6) en Scott (3): “Als Vincent geen gelijk zou hebben, zouden de drugsmaffia niet van plan zijn hem iets aan te doen”

“Het is absoluut niet makkelijk. We gaan naar een kinderpsycholoog, zodat Bo en Scott hier geen blijvende angsten aan overhouden. Maar Vincent is écht goed bezig, hij moet doorzetten.” Het safehouse hebben ze verlaten, maar hun vrijheid zijn ze kwijt. De bewaking en de dreiging blijven. Toch denkt Anouk Sabbe (40), echtgenote van federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne

Lees meer »