Nieuwsfeed

Amerikanen en Britten massaal in de rij voor een huis in Parijs dankzij hitserie ‘Emily in Paris’

De hitserie ‘Emily in Paris’ lijkt een migratiegolf op gang te brengen. Amerikanen en Britten staan in de rij voor een huis in Parijs. De aanloop bij makelaars is massaal, schrijft het AD. Buitenlanders willen wonen en wegdromen in de ‘idyllische’ stad die ze kennen van de Netflix-serie.

Krantenkoppen in België

Veel vrouwen hebben last van het ‘post-pilsyndroom’. Gynaecologen geven advies: “Kan 3 tot 6 maanden duren”

Steeds meer vrouwen stoppen met de pil. En dan komen de kwaaltjes: acne, extra kilo’s, pijnlijkere maandstonden, vermoeidheid. Het heeft zelfs een naam: het ‘post-pilsyndroom’. Heb je er altijd onvermijdelijk last van? Wat gebeurt er in je lijf? En wat kan je doen om te stoppen zónder kwaaltjes? Drie gynaecologen geven raad. “Let op, de eerste maanden na je laatste

Lees meer »

Tineke legde 10.000 zonnepanelen, maar dreigt miljoenen euro’s mis te lopen door schrapping groenestroomcertificaten

“Pure contractbreuk”, “ongehoord” en “een totale hertekening van ons businessplan”: de knip die Vlaams energieminister Zuhal Demir in de groenestroomcertificaten wil doorvoeren, lokt felle reacties uit bij heel wat ondernemers. In Vlaanderen treft die knip 2.189 bedrijven, zo blijkt uit een nieuwe onafhankelijke studie. “Wij worden twee keer gestraft”, zegt Tineke Kempeneers, een van de ondernemers die door

Lees meer »

LIVE. Deadline day draait op volle toeren: oplossing in de maak voor Sambi, Raskin verlaat Standard, Club leent Balanta uit

Deadline day! De wintermercato is aan zijn laatste uren toe in binnen- en buitenland. Wat staat er nog te gebeuren voor de handel sluit om middernacht? Titelfavoriet Racing Genk ziet bijvoorbeeld nog Paul Onuachu vertrekken naar Southampton. Wat kan Anderlecht nog forceren en sneuvelen er nog records in het buitenland? Op deze pagina zit je op de eerste rij om

Lees meer »

“Diana zou geschokt zijn door zijn bekrompen wraakzucht”: Britse media zijn niet mals na prins Harry’s interview

Niets of niemand bleef gespaard in het explosieve interview dat prins Harry (38) gaf. De royal was te gast bij ‘ITV’, waar hij sprak met journalist Tom Bradby. Vooral zijn stiefmoeder, Camilla, en zijn broer, prins William, moesten eraan geloven. De Britse media neemt het gesprek uitgebreid onder de loep en is allesbehalve mals voor Harry. “Moest de Queen nog

Lees meer »

Duits onderzoek naar PayPal vanwege dominante marktpositie

De Duitse mededingingsautoriteit is een onderzoek gestart naar PayPal, de grootste onlinebetaaldienst in het land. Het Bundeskartellamt verdenkt de Amerikaanse aanbieder ervan een te dominante marktpositie in te nemen door zakelijke gebruikers beperkende regels op te leggen. Zo zou PayPal verkopers verbieden om concurrerende betaalmogelijkheden tegen een lagere prijs aan te bieden dan die van PayPal.

Lees meer »

Natuurverenigingen staan lijnrecht tegenover elkaar: wie verdedigt de juiste belangen? “Wij hebben tenminste positief verschil gemaakt”

Het zit er bovenarms op tussen enkele natuur- en milieubewegingen rond de Oosterweelverbinding. De inzet: wie verdedigt de juiste belangen nu de bouw van de tunnel onder de Schelde dichterbij komt? “Nooit gezien van een natuurorganisatie”, zegt de een. “Wij hebben tenminste een positief verschil gemaakt”, zegt de ander. In het dilemma tussen PFOS of droogte vliegen de verwijten over

Lees meer »

Japans koppel maakt zeldzame beelden van reuzeninktvis

Duikinstructeur Yosuke Tanaka en zijn vrouw Miki beleefden een uniek moment voor de kust van de Japanse stad Toyooka: ze maakten opmerkelijke beelden van een reuzeninktvis. Volgens onderzoekers is het zeer zeldzaam om deze mysterieuze zeewezens in het echt te spotten, want ze komen zelden aan het wateroppervlak. Kom meer te weten in de video hierboven.

Lees meer »

Ook na de ophef protesteren ouders met hun baby in het Vlaams Parlement: “Gelieve geen pampers te verversen in de Koepelzaal”

Een huilende baby deed Jean-Jacques De Gucht vorige week gepikeerd reageren in het Vlaams Parlement. Maar woensdag kwamen er opnieuw ouders met hun kleine kinderen protesteren tegen de problemen in de kinderopvang. Voor de negende week op rij al, en met meer dan ooit. “Jean-Jacques heeft impact gehad, maar allicht niet zoals hij het wou”, zegt een ouder. “Mag

Lees meer »