Nieuwsfeed

Bewoners van huizen die zwaar beschadigd raakten na ongeval worden opgevangen door familie: “Ze kregen een serieuze klap te verwerken”

De bestuurder die dinsdagavond op de Brusselsesteenweg in Wetteren met drie passagiers in zijn wagen crashte, is opnieuw vrij onder voorwaarden. De 23-jarige man uit Sint-Lievens-Houtem reed onder meer enkele gevels aan en liet een enorm spoor van vernieling na. De bewoners van de getroffen woningen worden opgevangen bij familie. “Ze kregen een serieuze klap te verwerken.”

Krantenkoppen in België

Zuhal Demir tegen de wereld (of hoe een minister de confrontatie opzoekt en zo haar toekomst verzekert dan wel bemoeilijkt)

Het stikstofdossier, het landbouwbeleid, het mestactieplan, het dossier van de groenestroomcertificaten of de gascentrales: het zijn dossiers waarbij Vlaams minister voor Omgeving, Justitie, Toerisme en Energie Zuhal Demir (N-VA) steevast in aanvaring komt met andere ministers. Niet alleen in de federale, maar ook in eigen de Vlaamse regeringsploeg. Voeden die confrontaties het beeld van een minister die op tafel durft

Lees meer »

OVERZICHT. Alle coronaparameters in dalende lijn

De afgelopen week werden dagelijks gemiddeld 65 mensen met Covid-19 in de Belgische ziekenhuizen opgenomen, een daling met bijna een derde in vergelijking met de week ervoor. Ook de andere parameters gaan de goede richting uit op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

Lees meer »

Royaltykenners verslikken zich in uitgelekte biografie van prins Harry: “De schade is nu onherstelbaar”

Sinds de release van het laatste ‘Harry Potter’-boek in 2007 werden er geen strengere maatregelen genomen om lekken tegen te gaan. Maar toch kon prins Harry (38) niet verhinderen dat zijn biografie ‘Reserve’ voor het verschijnen werd doorgespeeld aan de pers. De gelekte passages zijn vernietigend en lijken volgens onze royalty-experten op een heuse afrekening met prins William (40). “Deze

Lees meer »