Nieuwsfeed

Expert ziet toekomst voor Jumbo in België somber in: “Kans is groter dat ze vertrekken dan dat ze blijven”

Jumbo heeft het moeilijk in België: de Nederlandse supermarktgroep stopte de verlieslatende tak voor kerst nog eens twintig miljoen euro toe. Retailspecialist Jorg Snoeck zien de toekomst somber in.

Krantenkoppen in België

‘Zwarte Weduwe’ Jeanine Steeno lag dwars bij elk verhoor over haar gruwelijke daden: “Ze werd een theatrale, dreigende heks”

Verdacht van minstens drie lepe moorden voor het geld, maar uiteindelijk slechts veroordeeld voor één. Sluwer en slechter dan ‘zwarte weduwe’ Jeanine Steeno (84) uit Leuven worden ze niet gemaakt. “Tijdens het moraliteitsonderzoek hebben we écht gezocht naar een positieve getuigenis over haar, maar die hebben we helaas niet gevonden. Een verschrikkelijke vrouw”, zeggen speurders.

Lees meer »

“Kim Kardashian haat Kanye Wests nieuwe echtgenote”

Kanye ‘Ye’ West (45) stelt – wat schokkerende acties betreft – nooit teleur. De rapper stapte onverwachts opnieuw in het huwelijksbootje met een van zijn medewerkers, ontwerpster Bianca Censori. Wie haar wenkbrauwen absoluut niet optrok, was zijn ex-vrouw Kim Kardashian (42). Zij verafschuwt volgens insiders de nieuwe ‘mevrouw West’. “Ze vermoedde dat zijn ontwerpster meer wilde doen dan zijn erecties afhandelen.”

Lees meer »

Bende van Nijvel-tipgever Peter Thilij doet voor het eerst zijn verhaal: “Ze deden niets met onze info en nu word ik met de dood bedreigd”

Had een tip over een vuurwapen zeven jaar geleden al voor een doorbraak kunnen zorgen in het Bende van Nijvel-onderzoek? Tipgever Peter Thilij (58), die politie en parket de weg wees naar de uzi, weet zeker van wel. Maar… er gebeurde niets mee. Nu hij doodsbedreigingen krijgt, wil Peter met dit gesprek zijn naam zuiveren, en hij toont ons bewijzen.

Lees meer »

PORTRET. Als de ‘royals’ van Frankrijk: de vijf rijkste kinderen ter wereld. Papa Arnault – baas van LVMH én 165 miljard euro – geeft ze wel een mooie job

Wat doe je als rijkste mens ter wereld met vijf kinderen? Je zet ze aan het werk in je eigen zakenimperium. Al gaat Bernard Arnault (73) van luxeconcern LVMH nog een stap verder. Hij zet ze gewoon aan het hoofd van zijn bedrijven. Zoals nu met dochter Delphine (47), die zichzelf voortaan CEO van modehuis Christian Dior mag noemen. Ook

Lees meer »

Gelekte memoires van prins Harry laten weinig aan verbeelding over: “Nadat ik seksscènes Meghan googelde, had ik elektroshocks nodig”

Prins Harry (38) heeft gesproken, en het Britse koninkrijk davert op zijn grondvesten. In zijn biografie neemt de prins geen blad voor de mond. Hij doodde 25 mensen in Afghanistan, hij gebruikte al coke toen hij 17 was, zijn broer William is zijn “aartsvijand”, zijn vader was beter niet hertrouwd met Camilla en hij googelde seksscènes van Meghan in Suits

Lees meer »

Opnieuw vertrouwelijke documenten gevonden in privéwoning Biden

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft bij een huiszoeking vrijdag in de privéwoning van president Joe Biden in Wilmington zes documenten in beslag genomen. Dat heeft Bidens advocaat Bob Bauer zaterdag meegedeeld, zo schrijven Amerikaanse media. Het gaat om ‘geclassificeerde documenten en ondersteunend materiaal’.

Lees meer »

Europese Commissie spoort TikTok tot respect voor privacyregels aan

De Europese Commissie heeft de baas van TikTok aangespoord om de Europese wetgeving te respecteren. “Er mag geen twijfel over bestaan dat de gegevens van gebruikers in Europa veilig zijn en niet blootgesteld worden aan illegale toegang van autoriteiten uit derde landen”, stelde vicevoorzitter Vera Jourova dinsdag na afloop van een gesprek met Shou Zi Chew, ceo van de populaire

Lees meer »