Nieuwsfeed

Glimlachende Suri Cruise lijkt sprekend op mama Katie Holmes

Zo moeder, zo dochter. Dat spreekwoord geldt zeker en vast voor Katie Holmes (44) en haar 16-jarige dochter Suri. De twee werden samen gefotografeerd op het vliegveld van Newark in New Jersey. De gelijkenissen zijn treffend.

Krantenkoppen in België

De Croo: “Logisch dat we steunmaatregelen voor energie gaan afbouwen”

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft in VTM Nieuws gezegd dat de steunmaatregelen voor energie zoals het sociaal tarief in de komende weken afgebouwd zullen worden. “Door de genomen steunmaatregelen gaan we de komende weken zien dat de voorschotfacturen naar beneden zullen gaan. En als we zien dat de crisis aan het minderen is, dan is het ook logisch

Lees meer »

“3.000 kilometer stappen met gevaarte van 3,5 ton”: Antwerps ‘Landschip’ arriveert na maandenlange trektocht in Griekenland

Een gevaarte van drie en een half ton drieduizend kilometer lang voort sjouwen in een pelgrimstocht van negen maanden lang door negen verschillende landen. Dat is het engagement dat het Antwerpse kunstenaarscollectief TimeCircus aanging om het startschot te geven de Griekse kuststad Elefsina als culturele hoofdstad van Europa. “De reis was belangrijker dan de bestemming, we wilden de lokale bevolking

Lees meer »

Rock the office: 15 powertassen voor een sterke entree op het werk

Chic, chiquer, chicst: in 2023 zeggen we onze coronahuispakken definitief vaarwel en gaan we massaal voor een gesofisticeerde look. Een powertas is hét perfecte accessoire om je kantooroutfit naar een hoger niveau te tillen. Elegant in de hand, losjes om de schouder of lief voor je rug? Dat praktisch en trendy wel degelijk samengaan bewijzen deze vijftien toptassen.

Lees meer »

Hugo Sigal trapt de avant-première van ‘#LikeMe’ op gang: “Laatste seizoen, maar we stoppen niét”

Een aangename verrassing voor de aanwezige fans op de avant-première van het allerlaatste seizoen van ‘#LikeMe’. Hugo Sigal himself stelde het event en de cast voor, voorafgaand aan de twee eerste afleveringen van het seizoen, die in Kinepolis Antwerpen werden vertoond. Hugo, die zelf een belangrijk deel uitmaakt van de populaire Ketnet-reeks, zette zijn beste beentje voor. Leuk detail: de

Lees meer »

Achel is geen trappist meer

De Sint-Benedictusabdij van Hamont-Achel, beter bekend als de Achelse Kluis, is verkocht aan de Kempense ondernemer Jan Tormans. Nu de brouwerij niet langer onder de abdij van Westmalle ressorteert, is het bier Achel niet langer een trappist.

Lees meer »

“Pak andere granaat, die van mij gaan niet zo hard”: ‘de Algerijn’ veroordeeld tot 8 jaar cel voor aanslagen

Drugscrimineel Mohamed Reda C., ook wel ‘de Algerijn’ genoemd, Farhan Bouzambou en Imrane El L. zijn veroordeeld voor een reeks aanslagen in het drugsmilieu van juni 2020 in Deurne. Die vonden plaats vlak bij de privéwoning van burgemeester Bart De Wever (N-VA). De opdrachtgevers krijgen straffen van acht en zeven jaar. De aanslagen waren een wraakactie na een diefstal van

Lees meer »

Oudste persoon ter wereld overleden op 118-jarige leeftijd

In Toulon, een stadje in het zuiden van Frankrijk, is de oudste persoon ter wereld overleden. Lucile Randon, beter gekend als zuster André, liet vanmorgen het leven tijdens haar slaap op 118-jarige leeftijd. Ze leefde als zuster in het bejaardentehuis Sainte-Catherine-Labouré aan de rand van de kuststad.

Lees meer »

Beeldhouwer Koenraad Tinel (88) eert gedeporteerde pianolerares uit zijn jeugd met standbeeld in Geraardsbergen

Ter gelegenheid van de expo #StolenMemory staat er op de Vesten in Geraardsbergen een groot beeld van kunstenaar Koenraad Tinel. Het is een eerbetoon aan de joodse Betty Galinsky, Tinels pianolerares in Gent. Het beeld staat bij het huis van Isabella Fischlowitz, een joodse pianolerares uit Geraardsbergen, die net als Galinsky omkwam in het concentratiekamp van Auschwitz. De kleine expo

Lees meer »

KIJK. En plots heeft hij een shirt van Boca Juniors om de schouders: Remco Evenepoel met veel egards ontvangen door Argentijnse grootmacht

De wereldkampioen op bezoek bij de wereldkampioen. Remco Evenepoel is in Argentinië om de Vuelta a San Juan te rijden en daar ligt ook het voetbal wakker van. Onze 22-jarige landgenoot werd immers uitgenodigd om er de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Argentijnse grootmacht Boca Juniors en het Chileense Everton de Viña del Mar bij te wonen.

Lees meer »