Nieuwsfeed

“U heeft agressieve longkanker met uitzaaiingen”: kerstboodschap van Britse kliniek loopt faliekant mis

“U heeft agressieve longkanker met uitzaaiingen”: met die sms bezorgde een medisch centrum in Doncaster in het Verenigd Koninkrijk per ongeluk duizenden patiënten de schrik van hun leven. Pas een uur later zette de Askern Medical Practice zijn fout recht. “Ik werd kotsmisselijk en stortte in tijdens het winkelen”, vertelt een van de getroffen personen aan BBC. De praktijk heeft nog niet gereageerd.

Krantenkoppen in België

OnlyFans-sterren reageren op belastingsuitspraken ‘Temptation Island’-deelneemster Megan: “Ze is nog even koekerond als vroeger”

“Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk.” En dus zou Megan Desaever naar verluidt geen belastingen betalen op het geld dat ze verdient met haar OnlyFans-account. Dat geeft de ‘Temptation Island’-vedette zelf toe in een interview in ‘Allures’, een talkshow van het Nederlandse YouTubekanaal Rumag. Haar OnlyFans-collega’s reageren verbolgen op die statements.

Lees meer »

Méér dan Máxima, maar Charlene spant de kroon: koningin Mathilde gaf 103.468 euro uit aan kleding in 2022

Ze lopen voortdurend in de kijker met hun prachtige jurken, gracieuze stijl en indrukwekkende accessoires. Voor veel vrouwen zijn royals het ultieme stijlicoon, al heeft natuurlijk niet iedereen zo’n budget om te shoppen. Maar aan welke garderobe hangt het hoogste prijskaartje? En wie koopt steevast de meeste nieuwe stuks? Ontdek hier de duizelingwekkende bedragen die de royals het afgelopen jaar

Lees meer »

Dwangsommen niet betaald? Rechter laat nu ook spullen van Fedasil in beslag nemen

Een deurwaarder mag spullen van het federale agentschap voor de opvang van asielzoekers Fedasil in beslag nemen en verkopen. Dat heeft de Franstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel beslist, zo schrijft La Libre Belgique. Fedasil werd vorig jaar veroordeeld tot dwangsommen omdat het asielzoekers niet kon opvangen, maar heeft die niet betaald. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole De

Lees meer »

Hoe met de muizen van de Senaat nóg moeilijker komaf te maken valt dan met de Senaat zelf: “Een paar katten gaan niet meer helpen”

Ze vinden het er heerlijk warm, gezellig rustig en eten is er bij overvloed, daar in het Parlement. Verborgen onder de statigheid en het pluche is er geen betere plek om massa’s kleintjes op de wereld te zetten, want de dames en heren volksvertegenwoordigers zijn natuurlijk geen oehoe’s of vossen. Dus is dé vraag die Wetstraat bezig houdt: hoe geraken

Lees meer »

Vlaams opleidingsverlof zit in de lift

Het Vlaams opleidingsverlof (VOV), waardoor werknemers hun job kunnen combineren met een opleiding, zit in de lift. Op twee jaar tijd is het aantal bereikte werknemers met 9 procent gestegen. Het aantal aangevraagde uren opleidingsverlof ging van 4,5 naar 5,8 miljoen, een stijging met 27 procent. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V) heeft bekendgemaakt.

Lees meer »

Bende van Nijvel-speurders doorzoeken Thaise woning van ex-rijkswachter Robert Beijer: “Maar hij is niet opgepakt in het kader van dat dossier”

In Thailand is voormalig rijkswachter Robert Beijer opgepakt. Onderzoekers van de Bende van Nijvel doorzoeken er zijn woning in het kader van het onderzoek naar de aanslagen van de beruchte Bende van Nijvel, in de jaren 80. Maar dat Beijer er ook werd opgepakt, heeft niks te maken met dat onderzoek, zo benadrukt het federaal parket. Volgens de Thaise autoriteiten

Lees meer »

Na de getuigenis van Sammy Mahdi in ‘Het Huis’: voetbalbond krijgt elke maand 2 racismeklachten tegen trainer, bestuurslid of scheidsrechter

“Hij riep voortdurend ‘makak’ of ‘kruip in je boom’.” CD&V-voorzitter Sammy Mahdi getuigde maandag in ‘Het Huis’ en eerder ook al in HLN hoe hij en zijn ploegmaats van kleur als jongetjes van 12 uitgescholden werden door de coördinator van de eigen voetbalploeg. Het leek een verhaal van lang geleden, maar twintig jaar later bezondigen coaches, bestuursleden en scheidsrechters in

Lees meer »