Nieuwsfeed

Vier vrouwen in Spanje vermoord in amper 24 uur tijd: “Machoterreur”

In Spanje zijn in 24 uur tijd vier vrouwen vermoord door mannen. De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken veroordeelde mannelijk geweld tegen vrouwen als “machoterreur”.

Krantenkoppen in België

Ploegbaas en Net Brussel staan terecht na zelfdoding werknemer na jarenlange pesterijen, collega getuigt: “Hij liet ons uitwerpselen opkuisen”

Brigadier Michel N. had het niet zo begrepen op “profiteurs met een andere huidskleur”. Maar zelf ziet hij zich niet als een racist, herhaalde hij gisteren op het strafproces in Brussel. De ploegbaas van Net Brussel, verantwoordelijk voor het afvalbeheer in de hoofdstad, staat er samen met zijn werkgever terecht na de zelfdoding van een werknemer. Dat na jarenlange pesterijen

Lees meer »

Rusland waarschuwt voor “catastrofe” en “tragedie van wereldformaat” als Duitsland tanks levert aan Oekraïne

Vjatsjeslav Volodin, de voorzitter van de Russische Doema, waarschuwt voor een “tragedie van wereldformaat” als de bondgenoten van Oekraïne Duitse Leopard 2-tanks leveren aan het land. “De levering van offensieve wapens aan het regime in Kiev zal leiden tot een wereldwijde catastrofe”, schreef Volodin op zijn Telegram-kanaal. Rusland zou “nog krachtigere wapens” gebruiken als de VS en de NAVO-landen wapens

Lees meer »

Schuiven Lukaku en Alderweireld Thierry Henry terecht naar voren als bondscoach? Deels, maar er zijn ook vraagtekens

Romelu Lukaku zegt: “Thierry Henry mag onze volgende bondscoach worden.” Toby Alderweireld noemt hem de “ultieme oplossing”. Hoe serieus moeten we Thierry Henry (45) nemen als kandidaat-bondscoach? We wegen de Fransman af op de acht belangrijkste punten uit de vacature van de bond. Op het eerste zicht vinkt hij alle vakjes af. Maar een béétje headhunter zal ook die paar

Lees meer »

PORTRET. Ook familie van OnlyFans-ster Megan is niet onbesproken: “Ze heeft haar streken van geen vreemden”

Ze komt aan de kost als influencer en model, reist regelmatig de wereld rond én verklaarde afgelopen week doodleuk dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Het deed Megan Desaever (22) in een ongeziene mediastorm belanden. Maar wie is die West-Vlaamse – behalve ‘Temptation Island’-product, opmerkelijke verschijning en levensgenieter – nu écht? Een portret van de vrouw die van

Lees meer »

Illegale tewerkstelling op Proximus-werven vastgesteld

De sociale inspectie heeft dinsdagochtend bij een grootschalige controle illegale tewerkstelling en diverse inbreuken op de arbeidswetgeving vastgesteld bij onderaannemers die in opdracht van Proximus instaan voor de uitrol van het glasvezelnetwerk. Dat schrijven De Tijd en L’Echo donderdag.

Lees meer »