Nieuwsfeed

Wall Street: Netflix en Tesla lokken koopjesjagers

20:35 Beleggers trekken op de voorlaatste beursdag van het jaar de motor nog eens op gang. Bij Netflix viel fanmail in de bus.

Krantenkoppen in België

Steeds minder sterren te zien met het blote oog: “Waar je er nu 250 kan zien, zal je er over 18 jaar nog 100 zien als het zo doorgaat”

De voorbije 10 jaar is het aantal sterren dat we met het blote oog kunnen waarnemen, drastisch gedaald. Dat blijkt uit nieuwe data op basis van een groot burgerwetenschapsproject. Elk jaar wordt de nachtelijke hemel 7 tot 10 procent helderder, blijkt uit het onderzoek dat verschenen is in Science. Telkens kunnen we iets minder goed de sterren waarnemen. Boosdoener is

Lees meer »

Verdachte (31) van moorden op drie bejaarde vrouwen in Duitsland opgepakt

In Duitsland is woensdag een verdachte opgepakt na de gewelddadige dood van verscheidene senioren in de regio Schwäbisch Hall in het zuidwesten van het land. Het gaat om een 31-jarige Serviër, die een 77-jarige en 89-jarige vrouw om het leven zou hebben gebracht en ook verdacht wordt van een roofoverval waarbij een 83-jarige man met een vuurwapen bedreigd werd, zo

Lees meer »

Dochter smeekt vader in tranen om jarenlange terreur toe te geven, maar die ontkent: “Ik ben niet de vader van het jaar, maar…”

“Geef alstublieft toe wat je ons hebt aangedaan”, smeekte de dochter van L.M. met tranen in de ogen. Dinsdag moest haar vader L.M. uit Temse zich in de correctionele rechtbank van Dendermonde komen verantwoorden voor het jarenlang folteren van zijn drie kinderen. Hij riskeert drie jaar cel. De man ontkent de feiten. “Ik zal geen prijs winnen voor vader van

Lees meer »