Nieuwsfeed

WHO-baas begrijpt maatregelen van landen tegen China

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) begrijpt dat landen maatregelen nemen tegen reizigers uit China. Volgens Tedros Adhanom Ghebreyesus zijn de stappen “begrijpelijk”, omdat China weinig informatie vrijgeeft over de snelle toename van het aantal coronabesmettingen in het land.

Krantenkoppen in België

Wat doe je als je de Lotto wint? Blijven werken, zo blijkt

Maar liefst 62,5 procent van de mensen geeft aan dat ze zouden blijven werken als ze de Lotto winnen. Een overgrote meerderheid zou dus niet meteen gaan rentenieren. Want een job is zoveel meer dan enkel een inkomen, aldus professor Greet Van Hoye (UGent), die hierover samen met UGent@Work onderzoek deed, naar aanleiding van het nieuwe boek In conflict gaan

Lees meer »

LIVE CLUB-ANDERLECHT. Volg de aanloop naar de clash hier op de voet – 25 jaar geleden dat ze elkaar bekampten zonder in top 3 te staan

Club Brugge-Anderlecht is altijd beladen, maar vandaag nog wat meer door de malaise bij paars-wit. De fans vroegen om het ontslag van Vandenhaute, die uiteindelijk een stap terugzet en “niet-uitvoerend voorzitter” wordt. Door het wangedrag op Sclessin is de paars-witte aanhang overigens niet welkom op Jan Breydel. Club op zijn beurt wint ook maar best, het staat na de zege

Lees meer »

Boeing levert allerlaatste 747, Queen of the Skies

De Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft dinsdag het allerlaatste exemplaar van zijn jumbojet 747, te herkennen aan de ‘bult’ vooraan, geleverd. Het vrachtvliegtuig 747-8 werd aan de fabriek in Everett, in de staat Washington in het noordwesten van de Verenigde Staten, overhandigd aan de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Atlas Air.

Lees meer »