Nieuwsfeed

Jiri en Florence uit ‘Blind Getrouwd’: “Nu begint pas echt het daten”

Hoe blikken Florence en Jiri van ‘Blind Getrouwd’ terug op 2022? En wat brengt 2023? Desna spreekt met hen af voor een gesprek bij de kerstboom, voorlopig bij Florence thuis, want de twee bleven wel getrouwd, officieel wonen ze nog niet onder één dak. Ze kijken uit naar een nieuw huis samen, een grote reis naar Nieuw-Zeeland en dan wie weet… een baby. “We willen daar geen jaren meer mee wachten”, vertellen ze een Showbits Special.

Krantenkoppen in België

Dubbel noodlot in Ingelmunster, Kurt (42) overlijdt nog geen 48 uur na zijn oom (74): “Hij zakte in elkaar toen hij Willy thuis dood aantrof”

In nog geen week tijd afscheid moeten nemen van twee dierbaren. Je wenst het niemand toe, maar precies dat overkwam de familie Vanneste-Stragier uit Ingelmunster. Kurt Vanneste (42) trof zijn oom Willy Stragier (74) thuis dood aan en zakte niet lang daarna zelf in elkaar. “Ze kwamen dagelijks bij elkaar over de vloer, maar we hadden nooit gedacht dat we

Lees meer »

OVERZICHT. Nieuwe wapenleveringen aan Oekraïne

Op het topoverleg tussen 54 landen op de Amerikaanse luchtmachtbasis Ramstein in Duitsland is er nog geen eensgezindheid bereikt over de levering van Leopard 2-tanks aan Oekraïne. Maar de aanwezige landen beklemtoonden wel hun steun aan het land dat al bijna een jaar wordt aangevallen door Rusland. Een overzicht van de bijdragen van de bondgenoten van Oekraïne:

Lees meer »

“In een relatie wordt 1 op de 4 verliefd op een ander.” Seksuoloog beant­woordt 17 lezersvra­gen over overspel

Uit een rondvraag bij 37.400 Vlamingen blijkt dat opmerkelijk veel partners vreemdgaan. En toch blijft het een gigantisch taboe. Relatietherapeut Wim Slabbinck beantwoordt 17 vragen van onze lezers die ze aan niemand durven te stellen. Wat als je verliefd wordt op een ander? Hoe handel je best als je bedrog vermoedt? En moet je een scheve schaats altijd opbiechten? “Er

Lees meer »

Bomvolle kerk neemt afscheid van slager Rik, die bij jachtongeval om het leven kwam: “Je was een prachtmens op zoveel manieren”

In een bomvolle Sint-Amanduskerk in Beernem is zaterdagochtend afscheid genomen van slager Rik Van Hoecke. De 59-jarige Oostveldenaar kwam op nieuwjaarsdag om het leven bij een tragisch jachtongeval. Het afscheid van de joviale allemansvriend was bij momenten zeer emotioneel. “Je was een prachtmens op zoveel manieren”, getuigde zijn dochter Febe. Na de dienst riep de priester de aanwezigen op om

Lees meer »

Neus-, keel- en oorartsen: “Opvallend meer patiënten met ernstige neusklachten door cocaïnegebruik in België”

Neus-, keel- en oorartsen zien een opvallende stijging van het aantal patiënten met ernstige neusklachten door cocaïnegebruik in België. Cocaïne wordt meestal gesnoven en kan onder meer leiden tot gaatjes in het neustussenschot. Bij langdurig en veelvuldig gebruik kunnen ook delen van de neus beginnen af te sterven, met in extreme gevallen zelfs een neusamputatie tot gevolg. "De gevolgen van

Lees meer »