Nieuwsfeed

Last van een stevige kater? Dat ligt niet alleen aan hoeveel je dronk. “Psychisch effect kan dagen aanslepen”

Op oudjaar worden de glazen champagne rijkelijk gevuld. Tof, tot de kater ‘the day after’ inslaat als een bom. Althans voor sommigen. Terwijl de een ’s middags opnieuw van een glaasje nipt bij de bomma, ligt de ander doodziek in bed. Dat katers zo verschillen hangt niet alleen af van de hoeveelheid die je dronk, vertellen drie experten.“Mensen met onderliggende moeilijkheden ervaren het ‘vuurwerkeffect’ wanneer zij alcohol drinken.”

Krantenkoppen in België

Bekritiseerd miljonairskoppel uit ‘Blind gekocht’ blikt terug op avontuur: “De makers wisten hoe ze ons uit onze tent moesten lokken”

Na hun deelname aan het tv-programma ‘Blind gekocht’, kregen Caroline Carpentier (43) en Filip Struyf (41) – eigenaars van binnenspeeltuin Tarzan & Jane – bakken kritiek over zich heen. Voor hun immense budget van één miljoen euro, hadden ze een hele hoop eisen en dat vonden de kijkers maar niets. Eventjes twijfelde Caroline zelfs om het programma te verlaten. Nu

Lees meer »

Wat is een darmspoeling? En kan je het zelf? “Voor klassieke constipatie geen langetermijnoplossing, maar het heeft wél voordelen”

Heel wat bekende wereldsterren zoals Katy Perry of Paris Hilton zweren bij een darmspoeling als onderdeel van hun gezondheidsroutine. “Wees voorzichtig met aanbieders die je gewoon op straat tegenkomt”, waarschuwt professor Danny De Looze. “Soms kan de darmwand scheuren.” Waarom zou je zo’n darmspoeling overwegen? En hoe weet je dat het veilig is? De professor zet de voor- en nadelen

Lees meer »

Russische miljardair en vriend van Poetins jongste dochter omzeilt westerse sancties en importeert ‘s werelds duurste wijnen

Een Russische oligarch is er de afgelopen maanden in geslaagd om de westerse sancties tegen Rusland te omzeilen en honderden peperdure flessen wijn van over de hele wereld te importeren. Dat schrijft de onafhankelijke Russische nieuwssite ‘The Insider’. Alleen al in november en december kon miljardair Alexey Repik, een vriend van de jongste dochter van president Vladimir Poetin, bijna 4

Lees meer »

Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer’: “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”

Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer”, klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met

Lees meer »

Coöperanten NewB zetten licht op groen voor samenwerking met vdk bank

De coöperanten van NewB hebben vandaag tijdens een algemene vergadering in Bozar de samenwerking met vdk bank goedgekeurd. Een zeer ruime meerderheid van de individuele coöperanten, betrokken middenveldorganisaties en institutionele investeerders keurde de nodige statutenwijziging goed. Vdk bank neemt het klantenbestand over en NewB wordt de exclusieve agent voor Franstalig België.

Lees meer »

Maar 5 procent van fietspaden veilig? “Compleet op flessen getrokken”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Peeters

De analyse dat maar 5 procent van de Vlaamse fietspaden veilig zou zijn, is volgens Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters “compleet op flessen getrokken”. “Het is niet omdat we vandaag bredere fietspaden adviseren dat plots alle andere fietspaden die aangelegd zijn op basis van oudere normen onveilig zijn”, stelt de Open VLD-minister.

Lees meer »