Nieuwsfeed

7 dilemma’s voor Gyrano Kerk, matchwinnaar bij Antwerp tegen Genk: “Corona heeft me heel wat moois gekost”

Zijn eerste goal voor Antwerp was meteen een levensbelangrijke. Gyrano Kerk (27) besliste de topper tegen Racing Genk. Een kennismaking met de Nederlander aan de hand van zeven dilemma’s. “Dick Advocaat houdt niet echt van een weerwoord. Als je er toch een hebt, nou ga maar lekker zitten dan…”

Krantenkoppen in België

“Ze is gemáákt voor grote shows”: twintig jaar geleden werd Natalia tweede in ‘Idool’, nu is ze een van de strafste zangeressen van het land

Het is een klassieke vraag in zaalquizzen. “Wie won in 2003 de eerste editie van ‘Idool’ op VTM?” Het antwoord is natuurlijk Peter Evrard (48), de man uit Vosselaar met de fantastische rockstem. Maar helaas voor Peter, de échte grote winnaar van die show werd het meisje dat hij in de finale versloeg: de al even Kempische Natalia Druyts (42).

Lees meer »

Laatste vaccinatiecentrum in Brussel gesloten

Het Brusselse vaccinatiecentrum Pacheco heeft na iets meer dan twee jaar definitief de deuren gesloten. Dat laat de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) weten. De sluiting is de laatste stap in het plan om de massavaccinatiecentra in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest af te bouwen.

Lees meer »

Mannenverslindster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoeder van Paris Hilton

“Mijn dochters moeten trouwen met een man die minstens 13 miljard dollar bezit.” Paris Hilton (42) doet in haar biografie ‘Paris: The Memoir’ niet alleen haar eigen geheimen uit de doeken, maar ook die van haar grootmoeder ‘Big Kathy’. Een blik in het leven van Paris’ op geld beluste en een tikkeltje agressieve oma. “Ze heeft geprobeerd om haar tweede

Lees meer »

Man in psychiatrisch ziekenhuis wordt overmeesterd en sterft in de VS

In een psychiatrisch ziekenhuis in de Amerikaanse staat Virginia is een man overleden nadat 3 ziekenhuisbewakers en 7 agenten hem hadden overmeesterd. Op de bewakingsbeelden van het incident is te zien hoe de bewakers en agenten op de man liggen om hem onder controle te krijgen, waarna hij uiteindelijk stopt met bewegen. De ziekenhuisbewakers en de agenten worden beschuldigd van

Lees meer »