Nieuwsfeed

Arnaud De Lie valt bijna, maar rijdt na ferme remonte nog naar podium in Clasica Almeria: “Kans zeer reëel dat hij Omloop rijdt”

Matteo Moschetti (Q36.5 Pro Cycling Team) heeft de Clasic de Almeria gewonnen. De Italiaan sprintte na 190,3 kilometer in Roquetas De Mar naar de zege, voor de Belgen Jordi Meeus (BORA – hansgrohe) en Arnaud De Lie (Lotto Dstny). Die laatste kwam ei zo na ten val. Binnen twee weken rijdt hij zo goed als zeker de Omloop.

Krantenkoppen in België

Massale protesten in Israël na ontslag kritische defensieminister

In heel Israël zijn zondagavond massale protesten uitgebroken nadat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zijn minister van Defensie de laan had uitgestuurd. Yoav Gallant had zaterdagavond in een televisietoespraak opgeroepen tot een pauze van een maand in de omstreden justitiehervorming van de regering, waarop Netanyahu hem prompt ontsloeg.

Lees meer »

Provincie Limburg steunt imkers bij het vangen van de Aziatische hoornaar

De provincie Limburg geeft een subsidie van 15.000 euro aan de vzw Limburgse Imkersbond om lokkasten te laten maken voor de koninginnen van de Aziatische hoornaar. Die lokkasten worden dan verdeeld onder hun leden. De imkersbond hoopt 10 tot 30 procent van de koninginnen zo te vangen en tegelijk de verspreiding van deze invasieve exoot beter in kaart te brengen.

Lees meer »

Iconisch Flatiron Building in New York voor 190 miljoen dollar geveild

Het historische Flatiron Building in New York is woensdag geveild voor een bedrag van 190 miljoen dollar (174,6 miljoen euro). Ondernemer Jacob Garlick wordt met zijn investeringsbedrijf de nieuwe eigenaar van het gebouw, dat zich bevindt op de kruising van Broadway met Fifth Avenue, in het Flatiron District in Manhattan. “Al sinds mijn veertiende droom ik ervan eigenaar te worden

Lees meer »

Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drinkt”

Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet

Lees meer »