Nieuwsfeed

Baby en 88-jarige vrouw levend vanonder het puin gehaald in Turkije

Bijna een week na de aardbevingen zijn er nog steeds mensen die levend vanonder het puin worden gehaald. Gisterenavond werden in de Turkse regio’s Kirikhan en Hatay een hoogbejaarde vrouw en een baby gered.

Krantenkoppen in België

Tunesisch parlement neemt na 20 maanden opnieuw zitting

Het nieuwe Tunesische parlement, dat in december en januari tijdens verkiezingen met een extreem lage opkomst is verkozen, is maandag aan de slag gegaan. Dat meldt het staatsagentschap TAP. Eerder was er 20 maanden geen parlementair werk geweest in het Noord-Afrikaanse land in de nasleep van de controversiële machtsuitbreiding van president Kais Saied. Het nieuwe parlement heeft aanzienlijk minder macht

Lees meer »

RECENSIE. “De verrassing ebt weg, de verbluffing blijft”: Stromae start in ‘Paleis 12′ ongeziene concertreeks

“Bonsoir, les Brusseleirs.” De Maestro kwam thuis. Met acht keer ‘Paleis 12′ en één dag Werchter mag Stromae in 2023 op Belgische bodem maar liefst 208.000 volgelingen voor zijn podium verwachten. In Brussel werd hij na omzwervingen in Amerika en zelfs zonder spectaculaire verrassingen als ‘verloren zoon’ onthaald en net niet ‘heilig’ verklaard. Maar ‘zalig’ was de Maestro wel. Met

Lees meer »

Niels Destadsbader hernieuwt platencontract bij CNR Records

Niels Destadsbader heeft zijn platendeal met CNR Records verlengd. Dat maakt de zanger vandaag bekend. “De keuze om te blijven was logisch”, aldus Niels. “We kennen elkaar goed, zijn trots op het parcours dat we samen hebben afgelegd en hebben allebei nog grote ambities richting de toekomst.”

Lees meer »