Nieuwsfeed

Belgian Cats laten geen spaander heel van Noord-Macedonië en trekken als groepswinnaar naar EK

De Belgian Cats hebben in Skopje in hun laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK (15-25 juni in Israël en Slovenië) een ruime 43-102 geboekt tegen Noord-Macedonië. Bij de rust was het 18-46.

Krantenkoppen in België

We leven meer dan ooit boven onze stand. Waar ontspoort de Belgische begroting het ergst? En hoe gaan burgers dat voelen?

Met een tekort van ‘maar’ 27,4 miljard euro kreeg de Vivaldi-regering een meevaller, maar de federale ministers rekenen zich bij de begrotingscontrole toch best niet rijk. Zonder ingrepen ontsporen de overheidsfinanciën immers compleet. Waar knelt het schoentje van de Belgische begroting momenteel het meest? We vroegen het aan professor economie Wim Moesen (KU Leuven). “Als onze kredietwaardigheid weer verlaagd wordt,

Lees meer »

VIDEO. Eva Pauwels rekent af met woelig verleden: “Kan me nog 1000 keer excuseren, het zal voor sommigen nooit goed zijn”

Jarenlang haalde Eva Pauwels week na week de cover van de magazines en meestal niet in positieve zin. Een contactverbod met haar kinderen Julie en Maxime Vermeire, een alcoholverslaving, verkeerde mannen én vrouwen. Afkicken en opnieuw hervallen, maar nu al vier jaar heeft Eva haar leven op het juiste spoor. Ze heeft opnieuw een goede relatie met de kinderen. “Familie-uitstapjes

Lees meer »

Wonen met een energiefactuur van nul euro? Deze 5 ‘huizen van de toekomst’ kan je vandaag al kopen vanaf 319.000 euro

Elke nieuwbouw die vandaag vergund wordt, moet een BEN-woning zijn. BEN staat voor bijna energieneutraal, wat neerkomt op een energiescore lager dan 30 kwh/m². Sommige woningen doen nog beter en zijn zelfs volledig energieneutraal. Ze verbruiken dus evenveel of minder energie dan ze zelf produceren. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont vijf zulke huizen van de toekomst die vandaag al te

Lees meer »

Danira Boukhriss en vriend Ward Kerremans poseren voor het eerst samen op première ‘Noise’: “Wij verstoppen elkaar niet, hoor”

Met trots wordt in de cinema Lumière in Mechelen de Netflixfilm ‘Noise’ voorgesteld. Een psychologische thriller waarin Ward Kerremans (35) – bekend van ‘Billie vs. Benjamin’ en ‘Grond’ – zijn eerste grote filmrol vertolkt. Heel wat bevriende BV’s komen hem en de andere castleden aanmoedigen. En ook Wards vriendin Danira Boukhriss Terkessidis (32) is van de partij. Tot op heden

Lees meer »