Nieuwsfeed

Bijna 300 Kevertjes trekken door Brussel tijdens Love Bugs Parade

In Brussel verzamelden bijna 300 Volkswagens Kever, Beetle en Transporter T1, T2 en T3 voor de Love Bugs Parade. De bekende auto’s maakten een ritje doorheen de stad. "Het is jammer dat de Kever niet meer gemaakt wordt, maar hij blijft wel leven in de harten van de mensen."

Krantenkoppen in België

Nieuw alcoholplan afgeklopt, maar daar komt uit verschillende kanten kritiek op: “De genomen maatregelen zijn totaal ontoereikend”

Woensdagochtend hebben de federale en alle deelstaatregeringen samen een nieuw interfederaal alcoholplan goedgekeurd. Het plan bestaat uit 75 verschillende maatregelen die overmatig alcoholgebruik moeten tegengaan. Eén van de opvallendste beslissingen: de alombekende educatieve slogan “Ons vakmanschap drink je met verstand” gaat op de schop en wordt vervangen door een strengere, meer waarschuwende boodschap.

Lees meer »

Zeldzame beelden: sneeuwluipaard vangt prooi na jacht op steile berg

Een sneeuwluipaard in het wild spotten, dat is zeer zeldzaam. Maar een oplettende toeschouwer kon het bijzondere dier filmen, tijdens de jacht op een steile berg in het noorden van India. Het roofdier rende aan een enorme snelheid de berg af terwijl hij op een steppeschaap jaagde. De prooi maakte geen schijn van kans meer nadat het aan de voet

Lees meer »

China dreigt stevig te reageren als Taiwanese leider ontmoeting plant met voorzitter van Amerikaans Lagerhuis

China dreigt met een stevige reactie als de Taiwanese president Tsai Ing-wen een ontmoeting heeft met Kevin McCarthy, de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Tsai is woensdag vertrokken voor een kort bezoek aan de Verenigde Staten, op doorreis naar Guatemala en Belize. Op de heen- en terugreis doet ze de VS aan en Amerikaanse media verwachten wel degelijk

Lees meer »

Mensenhandel en prostitutie in nieuwe aflevering ‘Onderzoeksrechters’

In het programma ‘Onderzoeksrechters’ krijgen de VTM-kijkers een unieke inkijk in de wereld van de misdaad én ontdekken ze hoe acht onderzoeksrechters in Vlaanderen te werk gaan. De kijker kijkt als een vlieg op de muur mee tijdens speurwerk, verhoren én huiszoekingen. In de nieuwe aflevering van vanavond leidt onderzoeksrechter Mathys uit Leuven een onderzoek naar mensenhandel en het uitbuiten

Lees meer »

Van een single mama tot twee tegenpolen: deze kandidaten maken hun opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht’

Het nieuwe seizoen van ‘Blind gekocht’ is in aantocht en daar hoort uiteraard een nieuwe lading kandidaten bij. In het vijfde seizoen van de reeks vertrouwen zeven gezinnen op de expertise van Kelly, Kinga en Bart. Van een alleenstaande mama tot een tuinaannemer die geen zin meer heeft in verkeersellende: deze kandidaten gaan vanaf 6 april op zoek naar hun

Lees meer »