Nieuwsfeed

Channing Tatum gaat voor de laatste keer uit de kleren in ‘Magic Mike: “Als we 70 zijn, wil ik een ‘norse oude mannen’-versie maken”

Na twee succesvolle films verschijnt deze week het laatste deel van de ‘Magic Mike’-trilogie, met Channing Tatum (42) als sexy stripper. Een rol die opnieuw veel vergde van de acteur, maar waarvoor hij niet ver moest graven, gezien zijn eigen verleden als erotisch danser. “Het was een lucratieve job, ik kon elke week 600 dollar verdienen.” Al houdt hij dat liever nog even geheim voor zijn negenjarige dochter Everly. “Nu is ze nog te jong om te begrijpen dat papa niet enkel stript in films.”

Krantenkoppen in België

Iran en Saudi-Arabië knopen na jaren weer betrekkingen aan

Iran en Saudi-Arabië gaan weer diplomatieke betrekkingen met elkaar aanknopen. De grote diplomatieke doorbraak komt er door bemiddeling van China. Na jaren van hoog opgelopen spanningen tussen de rivalen in het Midden-Oosten verkleint hiermee de kans op een rechtstreeks gewapend conflict. Binnen twee maanden zullen de landen weer diplomatieke betrekkingen hebben, dat meldt een topman van het Iraanse regime.

Lees meer »

KIJK. Man neemt kijkje net wanneer oververhitte brommerbatterij ontploft, met gigantische explosie en vuurzee tot gevolg

Een gezin in het noorden van Engeland is eind vorige maand opgeschrikt door een enorme explosie in hun huis. De explosie kwam er nadat de lithiumbatterijen van een elektrische brommer oververhit raakten tijdens het opladen. Camerabeelden tonen het moment van de explosie en de gigantische vuurzee die erbij ontstaat. Vijf bewoners moeten naar het ziekenhuis gebracht worden. Eén van hen

Lees meer »

Het zwijggeld dat Donald Trump zuur dreigt op te breken

Zwijggeld voor pornoster Stormy Daniels dreigt Donald Trump (76) zuur op te breken. Volgens Amerikaanse media is de kans reëel dat hij de komende dagen in Manhattan officieel wordt aangeklaagd en voorgeleid. Het zou de allereerste keer zijn dat een voormalig president zoiets zou overkomen. Maar nu al wordt gevreesd voor een gewelddadige reactie van zijn achterban.

Lees meer »

Amerikaanse regering zal alle tegoeden failliete Silicon Valley Bank vrijgeven, ook Signature Bank gaat overkop

De Amerikaanse regering heeft aangekondigd dat het alle tegoeden van de over de kop gegane Silicon Valley Bank (SVB) zal vrijgeven. Klanten zullen hun geld vanaf maandag krijgen, zo klinkt het in een gezamenlijke mededeling van minister van Financiën Janet Yellen, de centrale bank van de VS, (de Fed) en het Amerikaanse depositogarantiefonds (FDIC). Dezelfde regeling zal gelden voor Signature

Lees meer »

Na 5 vervangtoestellen, 4 deuren en 3 technici heeft Johan éindelijk zijn nieuwe koelkast: “Ik durfde niet meer te klagen”

Johan Vrolix bestelde begin vorig jaar via bol.com een koelkast, maar zette zo een waanzinnig verhaal in gang. Keer op keer kreeg hij een vervangexemplaar geleverd, door een technisch defect of een deur vol blutsen. Het duurde uiteindelijk tot de zesde koelkast, vierde deur en derde technicus tot alles in orde was. “Ik durfde gewoon niet meer te klagen.”

Lees meer »

Voedingsproducenten: “Prijzen zullen nog even doorstijgen, maar stabilisatie is in zicht”

Hoeveel het leven afgelopen maand in ons land nog duurder werd, maakt statistiekbureau Statbel deze middag bekend. Maar dat we ook in maart meer betaalden voor voeding en drank, staat buiten kijf. Hoe zullen de voedingsprijzen de komende maanden evolueren? Fevia, de sector van de voedingsindustrie, voorspelt dat de stijging nog enkele maanden aanhoudt. “Maar een stabilisatie is naar verwachting

Lees meer »