Nieuwsfeed

COLUMN. Jeroen over oude liefde die vastroest. “Alles aan ons lijf gaat onverbiddelijk hangen. Bij hem en bij haar”

Jeroen is kind van gescheiden ouders en maakte het zelf ook mee: een huwelijk dat strandt. En toch wil hij in de eeuwige liefde blijven geloven. Is dat naïef, vraagt hij zich af? Zeker nu alsmaar meer 65+’ers er ook de brui aan geven? “Zodra je het gebit van je teerbeminde ’s nachts ziet ronddobberen in een glas op het nachtkastje, is de lol er wat vanaf, stel ik mij zo voor.”

Krantenkoppen in België

Thomas Cammaert, het nieuwe ettertje in ‘Familie’: “Ik was ooit saboteur in de Nederlandse ‘De Mol’”

Problemen op komst in ‘Familie’, want er is ene Bas Vermeulen opgedoken. De bierbrouwer lijkt sympathiek, maar snel zal blijken dat hij een pitbull kan zijn. “Wie hem dwarsligt, zal het geweten hebben”, vertelt Thomas Cammaert (38), de acteur die het personage vertolkt, in ‘TV Familie’. Een Vlaming die in Nederland een eigen tv-programma heeft en heel wat rollen op

Lees meer »

Nemen mannen vaker risico’s met geld dan vrouwen?

Iedereen moet wel eens financiële beslissingen nemen zonder dat alle informatie voorhanden is. Omdat je op dat moment geen goed beeld hebt van de situatie en het mogelijke rendement, ben je doorgaans voorzichtig. Of… toch niet? Volgens een Amerikaans onderzoek kan je mannen immers makkelijker overtuigen om geld te investeren zonder de kans op winst of verlies duidelijk te maken.

Lees meer »

Uren, dagen tot zelfs weken zonder internet of tv: aantal klachten over Telenet toegenomen, bedrijf belooft beterschap

De voorbije weken is het aantal klachten over de klantendienst van Telenet op sociale media gevoelig toegenomen. Meerdere mensen zeggen daardoor al meerdere weken zonder tv of internet gezeten te hebben. Volgens het bedrijf heeft dat onder meer te maken met nieuwe IT-systemen die uitgerold worden en vacatures die moeilijk ingevuld geraken, maar het belooft de problemen van klanten op

Lees meer »