Nieuwsfeed

Een mysterieuze levensverzekering, doodsbang om nog buiten te komen en ruzie met haar moeder: zo zagen de laatste dagen van Lisa Marie Presley eruit

“Op basis van hoe ze eruitzag, had iemand aan de alarmbel moeten trekken.” Over de dood van Lisa Marie Presley is al behoorlijk wat inkt gevloeid, maar een documentaire van TMZ werpt nu een nieuw licht op de laatste dagen van Elvis Presleys dochter. Van een mysterieuze levensverzekering over beschuldigingen van drugsgebruik tot de verzuurde relatie met haar moeder Priscilla: ‘TMZ Investigates: Lisa Marie Presley: Unending Tragedy’ onderzocht het overlijden van Lisa Marie tot in de puntjes. “Ze is alleen maar uit op haar geld. Ze had geen enkele relatie met haar moeder.”

Krantenkoppen in België

Donald Trump niet meer welkom bij Fox News

Fox News heeft Donald Trump een “zacht verbod” opgelegd om nog op de zender te verschijnen. Daar kan de voormalige president niet mee lachen aangezien andere Republikeinse kandidaten voor de verkiezingen wel nog steeds uitgenodigd worden.

Lees meer »

Polen koopt 1.000 nieuwe pantserwagens voor modernisering leger

Het Poolse leger krijgt meer dan duizend nieuwe pantservoertuigen en honderden bijbehorende begeleidingsvoertuigen. De Poolse minister van Defensie minister Mariusz Blaszczak heeft daarover een overeenkomst getekend met producent Huta Stalowa Wola in het zuidoosten van Polen, meldt persagentschap PAP. Premier Mateusz Morawiecki had de bestelling eerder aangekondigd op Twitter. “We garanderen de veiligheid van de Polen”, zei hij.

Lees meer »

Ook 3 jaar na de lockdown beperkt bezoek in kraamkliniek: “Er viel een enorme rust over de kersverse mama’s”

Dag op dag 3 jaar geleden ging ons land in lockdown door corona. In de materniteiten mocht – behalve de vader – niemand meer op bezoek komen. Die beperkte bezoekregeling werd overwegend positief ervaren door de kersverse ouders en zorgverleners. Daardoor is de bezoekregeling in de meeste Vlaamse materniteiten, waaronder ook in AZ Monica in Antwerpen, ook nu nog altijd

Lees meer »

Beringen bindt samen met drie buurgemeenten de strijd aan tegen huisjesmelkers

De stad Beringen gaat samen met de buurgemeenten Ham, Tessenderlo en Leopoldsburg strenger toekijken op het verhuur van kamers. Wie in de 4 gemeenten nog een kamer aan niet-studenten wil verhuren, zal voortaan aan enkele veiligheids- en kwaliteitsnormen moeten voldoen. De 4 gemeenten hebben samen een reglement voor kamerverhuur goedgekeurd. Een woning ombouwen tot kamers om te verhuren zal ook

Lees meer »

Ayatollah Khamenei: “Daders van vergiftiging Iraanse schoolmeisjes moeten streng gestraft worden”

De vergiftigingen van Iraanse schoolmeisjes zijn “onvergeeflijke” misdaden. Dat heeft de Iraanse ayatollah Ali Khamenei maandag aan verschillende staatsmedia gezegd. “De autoriteiten moeten de kwestie van de vergiftiging van studenten serieus aanpakken”, aldus de hoogste leider van het land. “De daders van deze misdaad moeten streng gestraft worden. Zij zullen geen amnestie krijgen.”

Lees meer »

Jan Verheyen blikt terug op zijn carrière: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”

Het is een dubbel jubileum-jaar voor Jan Verheyen: zaterdag viert hij zijn 60ste verjaardag en heeft de regisseur welgeteld 20 films op zijn naam staan. Hij beseft dan ook dat hem minder tijd rest dan hij al achter de kiezen heeft. Vanaf deze zomer drukt Verheyen daarom even op de pauzeknop. De filmregisseur vertelt openhartig aan ‘Primo’ over zijn carrière,

Lees meer »

Vlaams Parlement bant TikTok

Het Vlaams Parlement verbiedt TikTok op professionele computers en smartphones van parlementsleden, politieke medewerkers en de medewerkers van de diensten van het parlement. Dat is vandaag beslist op het Uitgebreid Bureau.

Lees meer »