Nieuwsfeed

Is Andrew Tates rijkdom slechts een façade? ‘Zijn villa is als een vervallen vleesbedrijf’

.

Krantenkoppen in België

Vlaamse overheid blokkeert toegang tot TikTok op computers en smartphones van personeel

De Vlaamse overheid blokkeert onmiddellijk de toegang tot TikTok op de computers en smartphones van het personeel van de overheid. Dat heeft Digitaal Vlaanderen, het digitaliseringsagentschap van de Vlaamse overheid, beslist op basis van veiligheidsadviezen. Vlaamse overheidsdiensten die zelf hun IT beheren krijgen het advies om dezelfde maatregelen te nemen “en hun medewerkers op te roepen de app te verwijderen”,

Lees meer »

Agressieve bestuurder die met staaf uithaalde, mag alleen nog rijden als er volwassene bij hem zit om hem te kalmeren

Een veroordeelde agressieve autobestuurder mag de komende vijf jaar alleen nog in zijn wagen stappen als er een volwassene met hem meerijdt . Een Brugse rechter heeft deze opmerkelijke voorwaarde opgelegd aan de 41-jarige Kenneth B. uit het West-Vlaamse Oostkamp. De rol van zijn passagier is hem tot bedaren brengen mocht hij opnieuw zijn geduld verliezen achter het stuur.

Lees meer »

Ed Sheeran vond zichzelf ‘super dik’ en ontwikkelde gevaarlijke eetstoornis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”

Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet

Lees meer »

KIJK. Matthias bouwde eigen huis op ecologische manier: “We zijn volledig afgesloten van het waternet”

In de derde aflevering van de HLN Original ‘Extreme Huizen’ gaat vastgoedexperte Hadisa Suleyman op bezoek in een huis van stro in Heist-op-den-Berg. De woning is zo’n tien jaar oud en werd helemaal ecologisch gebouwd. “We zijn afgesloten van het waternet”, vertelt eigenaar Matthias Cleiren. “We hebben ook onze eigen waterzuivering”. Log hieronder in en bekijk gratis de volledige aflevering.

Lees meer »

Wildvreemde ‘kaapt’ energieaansluiting van Herenthouts gezin: “Wij wisten van niets en ineens zaten we zonder stroom”

En toen ging het licht uit. Bart Lodewijckx (44) en zijn gezin uit Herenthout zaten woensdagochtend plots zonder elektriciteit. De reden? Iemand anders heeft een contract afgesloten met hun EAN-code, de unieke cijfercombinatie van hun elektriciteitsaansluiting, waardoor het contract met hun leverancier plots afliep zonder dat zij dat wisten. “Het kan nog wel vijf werkdagen duren vooraleer we een nieuw

Lees meer »

Martina Navratilova heeft kanker opnieuw overwonnen

Ex-tennisster Martina Navratilova is met succes tegen kanker behandeld. Dat verklaart de 66-jarige Amerikaanse van Tsjechische origine in een interview met Piers Morgan, dat dinsdag op Talk TV uitgezonden wordt. “Ik moet nog twee weken preventief stralingen ondergaan, maar dan ben ik er klaar mee. De dokters hebben me kankervrij verklaard.”

Lees meer »

Gamen tegen de crisis

15:14 Als de centrale bankiers de pijn niet willen verlichten, is een ander medicijn nodig tegen de economische griep die de beurzen in haar greep houdt. Is Chinese tech dat wondermiddel?

Lees meer »

Geldexpert Paul D’Hoore selecteert zijn 3 favoriete aandelen: “Dit bedrijf is voor mij hét aandeel van de eeuw”

Volgens Paul D’Hoore zijn er niet zo veel bedrijven waarvan je zeker weet dat die de komende tientallen jaren goed zullen presteren. “Ze moeten bestand zijn tegen de grillen van de mode én technologische evoluties moeiteloos kunnen doorstaan.” Toch zijn er drie aandelen waar onze geldexpert het komende decennium en zelfs de komende eeuw grote verwachtingen van heeft: “Naar dit

Lees meer »

Porsche-werknemers krijgen bonus van 9.050 euro

De werknemers van Porsche krijgen een bonus van 9.050 euro, na de sterke resultaten van de sportwagenfabrikant het voorbije jaar. Dat bevestigt een woordvoerster van het bedrijf woensdag in Stuttgart. De bonus is daarmee flink hoger dan de 7.900 euro in 2022.

Lees meer »

Speculatie over lot van Telenet

19:29 Na een vroege koersopstoot bleef het aandeel van de kabel- en telecomgroep Telenet donderdag een hele dag geschorst. Terwijl het bedrijf zich in stilte hult, stijgt de speculatie: doet grootaandeelhou…

Lees meer »

15 procent van de Belgen heeft ooit last van nierstenen: hoe kan je ze vermijden? “Veel water drinken en minder zout eten is niet genoeg”

Vandaag, op 9 maart, is het Wereld Nieren Dag. Niet onbelangrijk, want steeds meer patiënten belanden met nierstenen in het ziekenhuis tegenover vroeger. “15 tot 17 procent van de Belgen heeft er last van, en dat cijfer gaat in stijgende lijn”, vertelt nefroloog An Deman. “Nochtans kan 75 procent van de nierstenen vermeden worden via voeding”, vult uroloog Anthony Van

Lees meer »