Nieuwsfeed

NAVO bevestigt aanval op websites van alliantie

De NAVO was zondag het doelwit van een aanval door hackers. Een woordvoerster bevestigde ’s avonds dat cyberdeskundigen van het defensiebondgenootschap actief met het voorval bezig waren, dat verscheidene websites betrof.

Krantenkoppen in België

Poetin maant zijn miljardairs aan om volop te investeren in Russische economie

De Russische president Vladimir Poetin heeft op een bijeenkomst voor miljardairs en oligarchen opgeroepen om volop te investeren in de Russische economie. “Investeringen in nieuwe technologie, productiefaciliteiten en ondernemingen moeten Rusland helpen in de strijd tegen de westerse pogingen om onze economie te verwoesten”, aldus Poetin. Hij verwacht initiatieven van zijn zakelijke elite.

Lees meer »

Jarenlang meed de papa van Sanda Dia de plekken waar zijn zoon “de dood werd ingejaagd”, tot nu: “Hier hebben ze hem laten sterven als een dier”

Hij wil het met z’n eigen ogen gezien hebben, net voor de start van het strafproces maandag. De cafés in Leuven waar zijn zoon Sanda Dia in contact kwam met de elitaire studentenclub Reuzegom en waar de fatale doop begon. En de blokhut in Vorselaar, waar Sanda op 5 december 2018 urenlang in een ijskoude put zat, tijdens de tweedaagse

Lees meer »

JOUW MENING. Speel jij soms mee met de Nationale Loterij?

Voor de tweede keer in korte tijd valt de grote pot van Euromillions in ons land. De Nationale Loterij laat weten dat de winnaar(s) 144.966.391 euro mogen bijschrijven op hun rekening. Zo’n gigantische som doet het water in de mond lopen, maar het blijft natuurlijk een kansspel. Wat doe jij? Speel jij soms mee met de Nationale Loterij?

Lees meer »

“Ik leerde dat er iets is als intermittent sleeping”: zo veranderde Joris uit ‘Blind Getrouwd’ in een heuse spierbundel

Tijdens ‘Blind Getrouwd’ vertelde Joris Brauns nog dat z’n uiterlijk hem onzeker maakte, maar dat gevoel heeft hij – dankzij een volledige lichaamstransformatie – volledig van zich afgeschud. Hoe hij dat verwezenlijkte, wat hij van z’n menu schrapte en ook: waarom z’n hart nu pas klaar is voor een nieuwe liefde, wordt nu duidelijk. “Na mijn mislukte huwelijk besefte ik

Lees meer »

Frankrijk en Groot-Brittannië sluiten nieuw akkoord over migratie

Frankrijk en Groot-Brittannië hebben een nieuw akkoord gesloten om de illegale migratie vanuit Frankrijk aan banden te leggen. Dat hebben de Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Rishi Sunak vrijdag aangekondigd. Groot-Brittannië trekt zijn bijdrage om de illegale migratie tegen te gaan, de komende drie jaar aanzienlijk op. Bijeengeteld gaat het om ruim 540 miljoen euro.

Lees meer »