Nieuwsfeed

Opdoffer in Berlijn voor partij van kanselier Scholz

19:50 De christendemocraten, die landelijk in de oppositie zijn, hebben de verkiezingen in Berlijn gewonnen en zijn er voor het eerst in meer dan twintig jaar de grootste partij.

Krantenkoppen in België

“Straatboefjes” stelen ruim 120.000 euro aan originele pagina’s uit “absurd meesterwerk” van Herr Seele: “Ze hebben geen benul van wat ze gestolen hebben”

Herr Seele is het slachtoffer geworden van een diefstal in Anderlecht. Uit een gesloten wagen werden twaalf originele pagina’s gestolen uit het album De paardenschenkers uit 1983, gemaakt door Herr Seele en Kamagurka. Eén pagina is zo’n 10.000 euro waard, maar vooral de emotionele en historische waarde is onschatbaar. “Vermoedelijk hebben de dieven zelfs geen benul van wat ze precies

Lees meer »

Bewoners zien “met knikkende knieën” buurt ten onder gaan aan druggebruik: “Had ik genoeg geld, dan was ik al lang vertrokken”

Een bloeiende zaak die de deuren sluit, bewoners die zelf naar drugs grijpen en buren die teleurgesteld verhuizen om de drugsoverlast te ontlopen. Het gedrag van dealers en gebruikers rond het Antwerpse De Coninckplein, vlak bij het Centraal Station, drijft omwonenden stilaan tot wanhoop. “Er heerst een klimaat van onaantastbaarheid en schaamteloosheid, we voelen ons niet meer veilig. Er moet

Lees meer »

Sandrine als derde backingzangeres mee met Gustaph naar Songfestival: “Hadden we aan elkaar beloofd”

Zanger Gustaph heeft de videoclip voorgesteld van zijn Songfestivalnummer "Because of you", en daarin is Sandrine Van Handenhoven te zien als derde backingzangeres. Sandrine gaat mee naar het Songfestival in Liverpool, samen met de twee achtergrondzangeressen die er al bij waren tijdens "Eurosong". Dat heeft Gustaph verteld in "Goeiemorgen Morgen" op Radio2, waar de clip van zijn nummer in première

Lees meer »