Nieuwsfeed

REACTIES. Raman verklaart zijn aparte viering met knipoog naar tribunetaferelen in Oostende: “Ik dacht ‘dan trek ik er maar een open’”

Anderlecht zette na een bewogen week STVV opzij in het Lotto Park met 3-1. Benito Raman zette paars-wit op weg met de opener. Zijn viering was opvallend, Raman deed alsof hij een blikje bier opentrok. “Dat was ludiek bedoeld”, vertelde hij.

Krantenkoppen in België

Kippenvelmoment wanneer molen voor betreurde Bert in beeld komt tijdens Gent-Wevelgem: “Magnifiek”

“In beeld komen tijdens Gent-Wevelgem, dat zou het ultieme eerbetoon zijn.” Om de betreurde Bert Demol te herdenken, bouwden vader Ronny en broer Berre een molen bij het ouderlijk huis in Lo-Reninge. Zondag ging hun wens in vervulling. “Ik denk dat hierboven eentje zit mee te kijken die heel fier is”, vertelde Karl Vannieuwkerke, terwijl tv-kijkend Vlaanderen de familie van

Lees meer »

3 truffelzoekers in Syrië gedood, 26 burgers ontvoerd

Er zijn zaterdag drie personen om het leven gekomen en zeker 26 anderen ontvoerd bij een aanslag in het noorden van Syrië die aan terreurgroep IS toegeschreven wordt. Dat meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten, een ngo uit het Verenigd Koninkrijk. De slachtoffers waren op zoek naar truffels in de woestijn.

Lees meer »

Onze reisexpert tipt 4 zonnige reisdeals voor de paasvakantie: “Door gespreide lentevakantie profiteer je van lagere prijzen dan vorig jaar”

Voor het eerst in de Belgische geschiedenis is de paasvakantie enkel nog een ‘Vlaamse vakantie’. Dat wil zeggen dat de vakantiedrukte in ons land gespreid wordt, en dat heeft ook een invloed op de prijzen. Onze reisexpert Johan Lambrechts tipt vier topbestemmingen inclusief reisdeal voor begin april. “Hier boek je acht dagen all-inclusive, vlucht inbegrepen, voor 606 euro per persoon.”

Lees meer »

Spotify lanceert “AI-radio” met persoonlijke dj-praatjes: luisteren we straks allemaal naar ons eigen radiostation? 

De populaire muziekdienst Spotify, met zo’n 450 miljoen gebruikers wereldwijd, stelde enkele dagen terug zijn nieuwste snufjes voor. Eén toepassing springt daarbij in het oog, met name een door AI (Artificiële Intelligentie) aangestuurde privé-radio: je favoriete songlijst mét persoonlijke AI dj-aankondigingen erbovenop. Luidt dit het einde in van conventionele radio?

Lees meer »

Belgische gamingindustrie blijft groeien, in vergelijking met de periode voor de coronacrisis

De gamingindustrie in ons land had afgelopen jaar een totale economische waarde van 582 miljoen euro. Dat blijkt uit cijfers van BelgianGames, de overkoepelende sectorfederatie. De waarde van de sector is lichtjes gedaald tegenover topjaar 2021, maar in vergelijking met 2019 – voor de coronacrisis – blijft de sector gestaag groeien. Wat de populariteit van de games betreft, blijft voetbalspel

Lees meer »

Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ moest pijnlijke breuk verwerken: “Het voelde alsof ik m’n hart uit mijn borstkas kon rukken”

Waarom doet Cathy (37) mee aan‘Boer Zkt Vrouw’? Het is een vraag die heel wat kijkers zich stellen bij het zien van de knappe, spontane boerin. Toch bleek een lief vinden zonder hulp van een tv-programma niet evident, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’. Het gevolg van een stukgelopen relatie. “Ik was veel te diep gekwetst”, klinkt het in een uitgebreid

Lees meer »